mygyry napisał/a:
Jest napisane, że to była 21 latka która dostała 22 razy
Tak wiem, mój błąd. Tu masz opis tłumaczony google translator z Ochevidets.ru:
Cytat:
Od 22 do 27 uderzeń nożyczki uderzył 22-letnia nauczycielka w szkole w Indiach sfrustrowany narzeczonej w odwecie za odrzucone zaloty, donosi Hindustan Times New York Times .
Przez sześć miesięcy, 34-letni Surender Singh realizowane Kobieta stara się udowodnić swoją miłość do niej, ale nie był sympatyczny w stanie przedłużającego się rozwodu i mężczyzny w końcu wezwał policję. Stróże prawa przeprowadzili rozmowę wyjaśniającą chłopaka, oferując swoje rodziny do uregulowania konfliktu, który wystąpił. Interwencja ministrów prawa nie naprawić sytuację, ale 22-letni Karuna stopniowo przyzwyczaił się do obecności Singh i przestał zwracać uwagę na niego, mimo że, pomimo "obiecują reformy" i niepokoi jej telefony.
Indyjski Sam Othello tam każdego dnia, aby zaspokoić swoją pasję rano i zobaczyć się z University of North Delhi dzielnicy, gdzie studiowała, i po szkole - w prywatnej szkole, gdzie uczyła. Wtorek, 20 września w pobliżu ostatni, i nie było dramatu, jeden z towarzyszy Singh pokazał mu zdjęcie ramienia Karuna jest z innym mężczyzną, i namiętny oczyszczenie postanowił domagać się wyjaśnień od ukochanej. Że jej żądanie przez telefon powiedział, uśmiech, przypominając, że już odrzucił kilka ofert.
Osobiste spotkanie sytuacja nie uległa zmianie - dziewczyna otwarcie spytał prześladowcę, by nie ingerować w jej życiu osobistym, a następnie udał się z kolei nożyczek (według innych źródeł - nóż), Singh nabyć na godzinę przed pamiętnej dacie. Przed kilkudziesięciu przechodniów mężczyzna dźgnął Karuna kilka razy, po czym zapukał do asfaltu i zaczął go niszczyć. Żaden ze świadków dramatu, jak zauważono przez lokalne media nie odważył się zatrzymać agresywną kochanka. Z powodu odniesionych ran - według różnych źródeł, jej ciało znaleziono między 22 i 27 rannych - zmarła w szpitalu.
"Nie mam z synem nic wspólnego. Nasza rodzina wyparł go sześć lat temu. Miał problemy behawioralne - otrzymaliśmy wiele skarg na niego. Starałem się umieścić go na właściwą drogę, ale on nie słuchał "- powiedział po zamordowaniu ojca Singh, emerytowany oficer policji.
Zatrzymany próbował uciec z miejsca zbrodni Surendera naocznych świadków, są również spotkania z nim "pracy wychowawczej", tak, że posterunek policji został zabrany w stanie nieświadomości. Kilka godzin później, matka zmarłego powiedział, że kilka razy Singh groził jej córkę nożem, ale sytuacja jest zapisywany przez swoich braci. W ich pobliżu nie było tym razem.
Która ujawniła dowody, że podejrzany nieubłaganie następuje Karuna, używam sprzęt szpiegowski i grozi zamontowanym wideo oczerniać dziewczynę.