blablabla...ciach(...)
Jeśli wiem, że zaciągając kredyt, pieniążki mi pozwolą zapłacić ratę kredytu i jeszcze zarobić na mnie to czemu mam nie brać?
jatutylkopacze
ale ty jesteś gościu przyjebany ja pierdolę to że masz tam tak napisane nie znaczy że tak kurwa jest jeśli sądzisz że ktoś będzie pracował za takie smieszne funciaki to pozdrawiam widać chuja wiesz bo podpierasz się jakimś zjebanym portalem a nie masz wiedzy praktycznej ja mam bo mam wchuj ludzi żyjących już wkurwe lat w GB i wiem jak jest ale chuj lepiej zajebać stronką na koniec wsadz sobie swoją dziwgnie w dupę i ostro pokręć! życie w własnym Kraju nie powinno polegać na zaciąganiu kredytu na podstawowe potrzeby człowieka takie jak mieszkanie!
pedlaskie sialala też sobie wsadz w buzie i stękaj
@up no i to nasza kochana Polska pozwalamy się ruchać w dupę właśnie dla tego że ludzie mają wchuj kredytów itp wolą być jebani w dupe i wegetować a garstka skurwieli ma dobrze czas rozjebać ten sejm resztę osądzić i wjebac do obozów pracy majątki przejąć i spłacać długi wypierdalać z unii i tworzyć nową Polskę to się w pale nie mieści w jakich czasach trzeba żyć a raczej wegetować
tutaj nic nie widzę o kredycie na cele konsumpcyjne, jeżeli ktoś bierze i tak korzysta z kredytów to się nie dziwię, że jest źle, wiem że stracę na tym jeszcze bardziej a i tak się zadłużę? bez sensu... wolę ukraść wtedy tę bułkę niż brać kredyt
jatutylkopacze
ale ty jesteś gościu przyjebany ja pierdolę to że masz tam tak napisane nie znaczy że tak kurwa jest jeśli sądzisz że ktoś będzie pracował za takie smieszne funciaki to pozdrawiam widać chuja wiesz bo podpierasz się jakimś zjebanym portalem a nie masz wiedzy praktycznej ja mam bo mam wchuj ludzi żyjących już wkurwe lat w GB i wiem jak jest ale chuj lepiej zajebać stronką na koniec wsadz sobie swoją dziwgnie w dupę i ostro pokręć! życie w własnym Kraju nie powinno polegać na zaciąganiu kredytu na podstawowe potrzeby człowieka takie jak mieszkanie!
jatutylkopacze
nie jestem biedny ale nie mogę znieść tego jak moi Rodacy są okradani i wykorzystywani
widać jak bardzo kurwa znasz się na życiu!!! ludzie biora takie kredyty bo nie mają wyjścia bo banki o tym wiedzą i co może podpierdolisz mieszkanie? skończ bo najwidoczniej chuja wiesz o życiu a próbujesz się wypowiadać o czymś o czym nie masz pojęcia
widać jak bardzo kurwa znasz się na życiu!!! ludzie biora takie kredyty bo nie mają wyjścia bo banki o tym wiedzą i co może podpierdolisz mieszkanie? skończ bo najwidoczniej chuja wiesz o życiu a próbujesz się wypowiadać o czymś o czym nie masz pojęcia
Jestem w podobnej sytuacji. Źle nie mam, ale nie mogę już na to patrzeć jak ludzie się na to godzą, a te kurwy z sejmu rządu i urzędów balują i mają wyjebane na biedniejące społeczeństwo, bo ich to nie dotyczy.
Co miesiąc coraz mniej kasy zostaje pomimo podobnych wydatków, bo sie podnosi akcyzę i podatki. Cena paliwa to jest absurd. No ale argumentem jest że jest najtańsza w Europie.
@jatutylkopacze pogadamy jak będziesz mieć dzieci i życie porządnie kopnie Cię w dupę. Czego pomimo niechęci do Ciebie Ci nie życzę. Zobaczymy czy wtedy będziesz taki mundry.