djpaczu94 napisał/a:
pikus88 - Opis do tego filmiku masz tak z dupy, jak i swój nick. Przecież mówią że została postrzelona przez snajpera, a rebelianci nie używają snajperów. Wyszła Ci propaganda, albo nieuważnie oglądałeś film. Lektor wyraźnie mówi - Na przeciwko jest cmentarz i stoją wysokie budynki. Wszystko pod kontrolą rebeliantów, ale snajperzy są wszędzie i nikt nie może czuć się bezpieczny. Zajebiście siejesz dezinformacje .
słuchaj, szczerze mówiąc filmik oglądałem jeden raz, z racji tego, że to krzywda dziecka wyłączyłem głos, strasznie źle reaguje na cierpienia u małego człowieka. Wzorowałem się tym co było zawarte w filmiku zapisane i wywnioskowałem, że skoro tamte budynki skąd padł strzał były pod kontrolą rebeliantów to i snajper musiał być od nich. Sory jeśli wprowadziłem kogokolwiek w błąd. Z resztą napisałem, że to prawdopodobnie było tak a nie na pewno. Komentarze co do mojego nicku wsadź sobie między pośladki, a potem się zastanów się czy Twój nick to można by uznać za dzieło autorstwa Homera da Vinci czy innych wybitnych ludzi.