Jukej - zielona wyspa Tuska, czyli kraina mlekiem i miodem płynąca według opowiadań wielu polaczków. Przyjedzie taki polski zarobas po roku i pieprzy farmazony, jakie to wspaniałe zarobki w UK i że odkładał 700 funciaków miesięcznie, a cymbały pracujące w Polsce mu wierzą. Tylko, że po brexicie, jak wywalili polaczków, rumunów i innych zarobasów, to nie ma chętnych do roboty jako kierowca tira, takie chujowe tam płace...
Następny pisowski trol coś o Tusku musi pierdolić nawet w temacie o jakiś menelu z UK. Nie oglądaj już więcej TVPis bo Ci ewidentnie odjebało.
Cymbale ukraiński, nie jestem ani za POsrańcami, ani za PISdzielcami, ani za inną partią oszołomów pokroju Kurwina , czy Kukiza. W zasadzie lata mi koło chuja, kto jest u władzy, bo wiem, że każda partia, jaka by nie rządziła, idzie do władzy tylko po to, żeby się nachapać jak najwięcej kasy i nakraść. Po prostu mówię, jak jest.
Cymbale ukraiński, nie jestem ani za POsrańcami, ani za PISdzielcami, ani za inną partią oszołomów pokroju Kurwina , czy Kukiza. W zasadzie lata mi koło chuja, kto jest u władzy, bo wiem, że każda partia, jaka by nie rządziła, idzie do władzy tylko po to, żeby się nachapać jak najwięcej kasy i nakraść. Po prostu mówię, jak jest.
Co temu Gargamelowi z nogą się stało ?