sadistic.pl/sadzeszczyn-jak-poprawnie-zakladac-tematy-vt55762.htm
Kod:
Tematy opisujemy w miarę prosty sposób, słowami nawiązującymi to treści w nim zamieszczonej. Najlepiej gdyby używać w tym celu języka polskiego. Zabieg ten w znaczny sposób ułatwi przeglądanie tego tematu, oraz poszukiwanie go po frazie w razie wystąpienia jego dubla w przyszłości.<br>
pozatym układ miar i wag został powołany żeby ułatwiać a nie utrudniać. napisanie w taki a nie inny sposób przez autora tematu to zwykłe lenistwo i żadne "naucz się" nie pomoże. To do autora tematu powinny być kierowane akapity typu "społeczeństwo debilnieje" czy "podstawowa wiedza chyba komuś z głowy uciekła".
To tak jakbym wjechał w pieszego samochodem i jeszcze zwyzywał go, że przecież mógł odskoczyć.
-teraz część nie kierowana do autora tematu tylko do osób komentujących:
wkurwia mnie jak ktoś jest leniwym pasztetem i kurwa na innych pluje. typowe "polactwo" w postach użytkowników. kurwa upośledzone chuje, bez zdrowego rozsądku piszą głupoty i strugają mądrych. ja pier do le. jakbym widział wiadomości czy obrady sejmu... już kurwa wiem skąd się te debile biorą w rządzie - wybierają ich nie lepsze debile.
pozdrawiam
p.s.: tak, wiem, zjebał mi się shift.