Wszyscy oddajcie prawa jazdy. Wjeżdżając na rondo mam ustąpić tym, którzy są z mojej lewej strony (gdyż ruch odbywa się tylko w jednym kierunku)
Merc mial czysto. Bus się wyebal przed merca, wina busa. To że merc nawet nie zwolnił dojeżdżając do ronda nie ma znaczenia. Nie ma tam znaku stop.
bus był już na rondzie w momencie kiedy mercedes rozpędzony na nie wjechał, miał zawrócić i jaśniepanu ustąpić?
@Zenonm nie próbuj dorabiać filozofii. Jeśli jedziesz 100 na godzine przy ograniczeniu do 60 a na skrzyżowaniu z prawej z strony wyjedzie Ci samochód. Dojdzie do stluczki. To jestes winny Ty. I coraz częściej dzięki kamerkom samochodowym jest to udowadniane.
@Zenonm nie próbuj dorabiać filozofii. Jeśli jedziesz 100 na godzine przy ograniczeniu do 60 a na skrzyżowaniu z prawej z strony wyjedzie Ci samochód. Dojdzie do stluczki. To jestes winny Ty. I coraz częściej dzięki kamerkom samochodowym jest to udowadniane.
Ja pierdole. Ale wy potrzebujecie czasu i gadania zeby dojsc do wniosku z drugiego komentarza. Nie ważne co by sie wydarzyło, zawsze gdy jest coś dyskusyjnego to sie idzie do sądu. Nie wydasz majątku, a możesz ugrać współwine i ubezpieczenie ci nie podskoczy