stery_srh,
Nie, będę żył z debilnymi poglądami i w ciągłej paranoi. Będę pierdolił o wypocinach TVN, GW i o tym, że nie ma wolności, bo nie mogę zajebać Żyda, murzyna albo pedała. Będę fantazjował o WIELKIM KRÓLESTWIE POLSKIM i szarżach Husarii. Będę wrzeszczał "Precz z komuną" w kapitalistycznym kraju. Będę ciągle pierdolił, że jebnięty tchórz Breivik miał rację, bo na każdym rogu mogę kupić kebaba. Normalnie, to jest sposób na życie.
@up widac nie byłeś na zachodzie, tam ciapaki, murzyni, pedaly(nie mylic z gejami) wchodza na leb panstwom ktore je zywia. Nie jestem z ONR i nie mam pogladow skrajnie prawicowych. Kadzy kto nie jest pierdolonym ignorantem widzi co sie dzieje. Kapitalizm w kraju gdzie urzad skarbowy bez dowodow doprowadza do upadku firm, a przepisy pamietaja PRL. W telewizji pokazuja Magdalene W. zalany stadion narodowy, anie co naprawde jest wazne. Jezeli uwazasz ze wszystko jest ok to Ci wspolczuje.
Płaczą, bo im przeszukanie zrobili (...)
Niech się cieszą, że są w Polsce, a nie w USA, gdzie za podejrzenie, że mogą być zamieszani w jakąś zadymę, na podstawie Patriot Act zamknęli by ich w pierdlu, bez prawa do obrony i adwokata, położyli na mordę mokrą szmatę i polewali wodą, a potem powiesili za ręce wykręcone do tyłu i godzinami zmuszali do słuchania ogłuszającej muzyki. Wtedy by się przestali skarżyć na przeszukania...
... Ja bym tych cymbałów za sam wygląd zamknął...
Jak masz ciągle pisać takie pierdoły, to lepiej nic nie pisz. Ogromna część twoich postów, to przekorne przeciwstawianie się poglądom większości i naturalnemu porządkowi rzeczy na świecie. Nie wiem co masz na celu, ale zajmij się czymś w końcu, zamiast trollować każdy temat, który nie wychwala homoskesualistów, Żydów, albo mówi coś o możliwości spisku.
Upsss, zostałem namierzony. Jak popełnię niedługo samobójstwo to pamiętajcie, że nie z własnej woli...
stery_srh, Nie, "bojowników" namawiających do gazowania i agresywnych zachowań wobec myślących inaczej nie można pozbawiać praw obywatelskich. Tylko oni mogą pozbawiać praw obywatelskich pedałów, lewaków, brudasów i czarnuchów. To byłaby demokracja o jakiej marzą "patrioci".
Zawsze się można pocieszać, że gdzieś jest gorzej. Tylko co to zmienia? Uważasz, że te metody powinne być standardem, żeby za byle co aparat państwowy na mocy jakiejś dziwnej ustawy, pozbawił cię praw obywatelskich?