Zgadzam się w 100%. Jak na Zachodzie nie zgadzamy się, żeby naziści tak sobie maszerowali ulicami naszych miast. Nie jestem za przemocą, ale za biernym oporem, który jest równie legalny co sam marsz, a nie okrywa Polski hańbą jak istnienie ONR.
To jest dla mnie niepojęte, co się dzieje w Polsce, jak ludzie zawiedzeni w swoich ambicjach dają się wciągać w bagno nazistom. Przecież gdyby Ziemkiewicz przebił się w "Gazecie Wyborczej", nie miałby obsesji Michnika i maszerowałby jutro. Gdyby Pospieszalski spełnił się jako muzyk, nie robiłby z siebie idioty, udając dziennikarza i nie maszerowałby jutro. Gdyby Kaczyńśki sam siebie nie wyautował z poważnej polityki, zabroniłby członkom PIS-u brać udział w tej hecy kiboli i śmierdzieli. Kukiz jedyny zachował się przyzwoicie, Sakiewicz też miał przebłysk, że coś niehalo z tymi dziarskimi chłopcami.
Czy tych dwTóch twardzieli, którzy omal nie popłakali się przed kamerą, to Ci słynni potomkowie husarii?
Obrazek
Śmieszne są wypowiedzi "towarzyszy", którzy teraz dzielnie atakują przez internet organizacje narodowe.
Jestem Polakiem, jestem dumny z pochodzenia, popieram demokrację, więc uważam że wpadanie ABW rano do mieszkań organizatorów, zastraszanie przewoźników czy masowe wezwania jutro na Policję rozsyłane do uczestników MN pokazuje, że dalej nam do Białorusi niż do demokratycznego, i tak bardzo upragnionego przez niektórych zachodu.
Co naszym towarzyszy? Zniszczenia? Chyba nie zrozumiałem... )
Wszystkim antyfaszystów na sadistic.pl pozdrawiam, gratuluję waszym towarzyszą zniszczenia ...