grzyb_33 napisał/a:
Boli mnie to dlatego że potem rośnie nam kurwa pokolenie które wszyscy teraz nazywają gimbazą i można zobaczyć wszelkiego rodzaju debilizm jaki sieją młodzi ludzie w naszym i nie tylko naszym kraju.
Nie mów, że AdBuster ma wpływ na "gimbazę" (nienawidzę tego słowa), a już tym bardziej nie sugeruj, że hoduje idiotów. Pomijając fakt, że gościu robi nieszkodliwe, całkiem ciekawie zrealizowane pomysły (jak na amatorskie filmiki), to debilizm dzisiejszej młodzieży nie bierze się z tego typu produkcji.
Dobra to nie jest rozrywka najwyższych lotów, ale jak włączysz TV, za którą każdy teoretycznie płaci co widzisz? Ja widzę jedno wielkie gówno - paradokumenty (co to kurwa ma w ogóle być. Coś jakby ktoś sprzedawał bezalkoholową wódkę), talent show, bezsensowne telenowele, "Fakty" w których kłamią. Jak ostatnio widziałem bitwę na głosy, to przecież ci niby "profesjonaliści" śpiewali straszną kaszanę, słuchać się nie dało.
To jest masakra. Tam dopiero dzieciaki patrzą i widzą te wszystkie gwiazdy telewizji, celebrytów - ludzi nie mających absolutnie żadnych talentów i wartości trzepiących naprawdę duży hajs. Potem się gówno z mózgu robi, skoro taki Dowbor może prowadzić program, to na dobrą sprawę szympans mógłby zrobić lepsze show.
Albo włączą nie daj boże tych farfocli z Wiejskiej. Kurwa, 10 tys miesięcznie minimum, za nic nie robienie.
Są jeszcze inspirujące filmiki dla młodzieży np. Popka. Gościu sobie wyciął pół twarzy i wytatuował białka gałek ocznych i też robi karierę. Przy okazji jego ziomki napędzają całą machinę marki JP. Sprzedają dzieciakom gównianą ideologie i skurwiałe ciuchy.
Naprawdę, AdBuster, który wypowiada się jak normalny człowiek (nie klnie w co drugim słowie), ma jakieś hobby (nieważne czy dobre, czy nie, każdego osobista ocena, ale na pewno NIESZKODLIWE), poświęca czas na sklejanie filmików i wymyślanie innych rzeczy niż jebanie policji, jest w dzisiejszych czasach nawet wzorem. Jak ja bym chciał, żeby dzieciaki z mojego osiedla zajmowały się takimi rzeczami, a nie stały po klatkach z fajkami, lufkami, browarami z komórkami i muzyką na full, gadając jakieś pierdoły o tym jak oszukały psy (12 latkowie).