Kto nigdy nie dostal w cymbał niech pierwszy rzuci kamieniam.
Co on tam mówił do niego na ważeniu? Że mu wykurwi zęby? Ajturek mówił, że to walka o wszystko jeszcze? Kurwa wasipizdolewski chyba postawił na złego konia z afery końskiej... Oglądałem wywiad i ta jego dziołcha chyba tez sie z kims ma prać haha. Kiedy te chłop zrozumie, że ma nasrane w głowie i mu każdy z tabeli może obic morde. Ledwo uszedł z życiem z wagi ciężkiej teraz mu trapanację robia w junior...
PS. Potwierdzam Masternak - Balski dali popis i uratowali ten kabaret. Teraz czekam jak znowu Furry obije Wildera, AJ pobije Usyka i w grudniu Furry Aja
Kurwa ale nie tyle razy z rzędu ... To juz podchodzi pod pasmo ale górskie. Wilder wukurwił mu cały boks z ciała. Po tym wpierdolu dostaje po dupie... Nawet jak masz "wygrana" w rekordach to niestety, ale widziałem walki i obskoczył wpierdol poza tym makaronem co mu podrzucili dla podniesienia ego... Niestety, ale razem z urwana glowa urwało mu jaja do tego sportu. Jeśli zostałby w ciężkiej to byłaby juz dawno zbiórka na jakis wieniec
Zostaje mu gromda albo ksw
Co on tam mówił do niego na ważeniu? Że mu wykurwi zęby? Ajturek mówił, że to walka o wszystko jeszcze? Kurwa wasipizdolewski chyba postawił na złego konia z afery końskiej... Oglądałem wywiad i ta jego dziołcha chyba tez sie z kims ma prać haha. Kiedy te chłop zrozumie, że ma nasrane w głowie i mu każdy z tabeli może obic morde. Ledwo uszedł z życiem z wagi ciężkiej teraz mu trapanację robia w junior...
PS. Potwierdzam Masternak - Balski dali popis i uratowali ten kabaret. Teraz czekam jak znowu Furry obije Wildera, AJ pobije Usyka i w grudniu Furry Aja
Kurwa ale nie tyle razy z rzędu ... To juz podchodzi pod pasmo ale górskie. Wilder wukurwił mu cały boks z ciała. Po tym wpierdolu dostaje po dupie... Nawet jak masz "wygrana" w rekordach to niestety, ale widziałem walki i obskoczył wpierdol poza tym makaronem co mu podrzucili dla podniesienia ego... Niestety, ale razem z urwana glowa urwało mu jaja do tego sportu. Jeśli zostałby w ciężkiej to byłaby juz dawno zbiórka na jakis wieniec. Ja za jego zachowanie patologiczne na arenie miedzynarodowej nie szanuje... Kurwa pokora u Adamka czy kazdego innego robi swoje. Pajacowanie w stroju wieznia... Do tego trzeba miec kurwa talent... Jakas boska iskre. Ale ajtujek robi co do niego nalezy. Zbiera kase dla promotora mimo gonitwa wpierdoli