Takie sklepy już funkcjonują w USA i z tego co słyszałem, pewna grupa kolorystycznie podejrzanych, po zrabowaniu takiego sklepu nieźle się zdziwiła sprawdzając stan swoje konta, gdyż okazuje się, że brameczki ładnie wyczytały ich dane z telefonów ściągając należyte pieniądze.
Takie sklepy już funkcjonują w USA i z tego co słyszałem, pewna grupa kolorystycznie podejrzanych, po zrabowaniu takiego sklepu nieźle się zdziwiła sprawdzając stan swoje konta, gdyż okazuje się, że brameczki ładnie wyczytały ich dane z telefonów ściągając należyte pieniądze.
Co ty za przeproszeniem pierdolisz?
Trzeba miec konto i apke Amazon Go zainstalowaną oraz nadane uprawnienia do tego...
Ja pierdole, serio?
Napisałem, że słyszałem, a nie, że tak musiało być czy tak z pewnością było, także uspokój swoje małe jąderka i zachowuj się jak człowiek, który potrafi czytać ze zrozumieniem, a nie niestabilny kmiot, który na sadolu musi udowadniać kto tu jest szeryfem.
I uważasz, że żaden z tych bambusów takiej apki nie miał? To twoje założenie?
Serio. Tak. Tak.
Jeszcze jakieś pytania?
Ja słyszałem, że planeta Nibiru ma nas rozjebać w tym roku... Po chuj plotki powtarzasz? Sprawdź i dopiero pisz, ja pierdole jaka papla. A moje jąderka by ci grdykę wybiły.
to po chuj powielasz takie brednie? Wystarczy chwilę się zastanowić żeby zrozumieć że to bzdura jak płaska ziemia. Każdą ciemnotę ci mozna wcisnąć ?
Wypierdka masz w majtkach. Dojeb się jeszcze do ilości sylab w zdaniu. Typowy trolu, nie masz żadnych argumentów na swoją głupotę to obrażasz rozmówcę. Szkoda strzępić ryja na takie zero.
Daj mu spokój, on jest upośledzony. Typowy foliarz...