Wysłany:
2013-06-10, 19:15
, ID:
2219036
9
Zgłoś
Żyjemy w popierdolonym systemie i koniec. Zabijanie niewinnych cywili w mundurze jest ok (nie mówie o fanatykach!), ale jak szary Kowalski zabije czy zrobi zamach na winnego jakiejś tragedii to wtedy proces na cały świat jest pokazywany i idzie do puszki.
W sumie do arabów nic nie mam jako tako. Ten czarny islamista mówił, że robią to w odwecie.
Araby się tłuką pomiędzy sobą, ale tłuką się w swoich krajach. Nagle przyjeżdżają białasy i wszystkich mają wymordować.
Oczywiście, że potępiam zagorzałych fanatyków, jebanie kóz, nie asymilowanie się (akurat polacy też są w tym dobrzy), ale do kurwy nędzy popatrzcie też na to, że wojska europejskie i amerykańskie jadą do nich i zabijają, bo jakis kretyn chce więcej pieniędzy. Oni by się sami wytłukli i było by ok. Większość która przyjeżdża na wyspy to ludzie którzy szukają schronienia...
Mam znajomego bossa z kebaba i zawsze podzieli się piwkiem czy innym zielonym, a nawet kebaba na kreche kopsnie.
3,2,1.. możecie na mnie najeżdżać
mam już dość, czekam aż któregoś dnia to wszystkie jebnie. Wezme karabin w łape i pójde na wiejską na polowanie. Bójcie się! POLSKA AKBAR!