Dokładnie. Są takie zasady to trzeba się dostosować, bo to prosty przepis który nikogo nie udręcza. Chce zgrywać buntownika dla jakieś wydumanych zasad, to ponosi konsekwencje. Bardzo dobrze, jeszcze powinni mu sprzedać kilka uderzeń pałą żeby dobrze zapamiętał.
Pomijając wszystko inne, panowie z dyplomami z medycyny powiecie mi jak to jest? Jak był szczyt zachorowań zachorowało mi dziecko, 5 lat, gorączka, kaszel, itd. Porada telefoniczna, 4 czy 5 leków na e receptę. Na moje naleganie na to żeby jednak małego obejrzeć słyszę że nie ma takiej opcji, pandemia, ryzyko itp. Po 2 godzinach żona dzwoni do tej samej lekarki i bez problemu umawia młodego na prywatną wizytę, 200 zł i nagle ryzyko znika? Jak to jest? Drugi przykład w czerwcu miałem wypadek w pracy, poprzestawiane kości dloni, a że miałem już z nią problemy wcześniej umówiłem się do ortopedy (prywatnie, a jakże by inaczej) , na dzień dobry słyszę od lekarza po 60 tce czy będzie mi przeszkadzało jeżeli zdejmie maskę? Bo to niewygodne. I jeżeli chcę to mam się nie krępować i też zdjąć. Więc gdzie to ryzyko? Żeby nie było że tylko na takich trafiam to po wypadku, bez maski nie chcieli mnie na pogotowie wpuścić. Podobnie na kontroli, albo wejdzie pan w masce albo wogóle.
Jebani debile. Czyli robisz wszystko bo tak każe system. Brawo lemingi. Przez was właśnie jest jak jest.
Ale u siebie na posiadłości robisz co chcesz nie moja wina ze jestes biedny. Zresztą sama twoja wypowiedz oznacza ze jestes biedak ktorego stać tylko na życie w slamsach i płacz ze mu zle
Kurwa, ja za nazwanie kogoś baranem dostałem permbana. Ale chuj. Pajacu.
Codziennie rano wstaję do roboty wbrew sobie. Codziennie trzeźwy jadę autem WBREW SOBIE bo wolałbym po browarze i blancie. Codziennie nie zajebuje jakiemuś szurowi w ryj WBREW SOBIE. KUMASZ KURWA jebany gimbusi
Jeśli to prawda z tym opisem to jaki problem założyć maskę na ryj?
Wszyscy zakładają nie robią problemu a on jakiś wybrany jest, że nosić nie musi? Co za ludzie, idioci.
Jebani debile. Czyli robisz wszystko bo tak każe system. Brawo lemingi. Przez was właśnie jest jak jest.
Jak by wam dzisiaj telewizor powiedział, że wirus nie rozprzestrzenia się poniżej wysokości metra od ziemi, to byście jutro na czworakach zapierdalali. Bezrefleksyjni pożyteczni dla władzy idioci.