Psia dupo, coś o tym wspomniałem? Moto jak ktoś tak pisze to już wiem, że jest jeszcze większym petem niż pedalarze. Nadajesz się, ale do jazdy matizem na wsiowych drogach.
Gdyby ktoś tak stanął samochodem (nawet gdyby chodnik był odpowiednio szerszy i zostałoby tyle samo miejsca dla pieszych) to straż miejska i laweta byłyby na miejscu po 10 minutach
To pytanie czy stwierdzenie? Nie potrafisz napisać zdania w moim języku, a szukasz chujów w dupach. Może zamiast długopisu trzymałeś kolegę za knagę? Nie dość, że frajer, to jeszcze pedał
Mogą używać moto do 125 cm.
Ale nie używam, brzydzę się bycia motocipą
Rozumiem że jeżdżąc Moto trzymasz chuja w dupie. Spróbuj go wyjąć, może poznasz uroki jazdy samochodem.
Skoro twierdzisz, że na 125 byłbyś motocipą to racja, nie rób kategorii A bo pierwszy zakręt by cię zweryfikował.
Swoje fantazje z „chujami w dupie” zostaw dla siebie, nie obnażaj się aż tak publicznie.
Znając życie, babcia nie ciągnie już torby zakupowej na kółkach , tylko sama popierdala na wózku.
Rozumiem, że motocykliści to kurwy, ale jedynym celem życiowym starych szmat, choć wiem, że starość nie radość, jest walka z całym światem i uprzykrzanie życia innym.
Ogólnie szanuję starsze osoby, ale czasami człowieka może krew zalać, takie mają odpały.
@: To jest właśnie najgorsze... Naucz się przepisów i potem pierdół swoje morały.
@: nie mierz wszystkich swoją miarką o przewielki predatorku
@: nie będę pisać żebyś przeczytał przepisy bo pewnie po dwóch zdaniach musisz wrócić do walenia konia. Motocykl może w korku omijać inne pojazdy jeżeli pozostaje na tym samym pasie i nie zmienia na inny. Proszę. Nie dziękuj.
@: ja tego tak nie odebrałem. Może ty masz problem i marzysz o przepychanie pomiędzy obciaganiem kolegom.
A później się obudziłeś i twoja stara na kacu musiała ci prać pościel. Po2 chuja możecie
To chuja się znasz na przepisach. Na filmie jest nieprawidłowo (art.47 ust.2)