To może odpowiem na tą zajebistą falę hejtu.
Jak już pisałem, nie byłem w stanie uwierzyć w to, że w biały dzień strażnik miejski postanowił komuś dojebać.
Pisałem - agresywny albo pijany. Jak się okazało - to i to.
sadolfan
" Napewno ten pan na filmie gwałci i morduje bo pił piwo. Pozdro grzmocie "
Piwo - piwem, ale 2 promile to chyba kurwa nie po jednym piwie? Z dwoma promilami sporej części naszego społeczeństwa włącza się agresor. Nie pamiętam ile osób trzeźwych mnie zaczepiało na ulicy. Raczej były to najebane cwaniaczki ze "stonkowym" w dłoni. Chcieli kasy na więcej browarów, ew. poczuli przypływ mocy i bohaterstwa. Od tego morderstwa i gwałty już się biorą.
qrvishon
"no a Ty wcale nie pierdolisz baranie
zrobiles to samo co inni, ktorzy wg Ciebie pierdola ale w druga strone
dla mnie to ten filmik nic nie pokazuje po za tym ze koleszke trzymaja przy radiowozie
to, ze jeden z nich na goscia wskakuje to wiemy z tego ze tam ludzie o tym gadaja a dla czego to juz nie mowi nikt wiec nie wiadomo czy slusznie go tam trzymaja czy nie "
Stary to, że Cię kiedyś spisali za picie piwka na ławce nie znaczy, że policja i SM to same skurwysyny.
No chyba, że jesteś z tych niewinnych co podpierdalają co się da, a na komendzie to tacy dobrzy, że dokarmiają głodne dzieci. Jak Ci w telewizji pokażą Kaczyńskiego napierdalającego salta też w to uwierzysz? Kawałek filmiku wyrwanego z kontekstu. Tyle.
Proszę:
Jaśniej we łbie?
Co do porównania straży miejskiej do ZOMO - Właśnie kurwa zabrakło praktyk ZOMO.
Najebany? Stawia opór? Pałą po plecach, za mordę i do pierdla.
Masz mózg żeby się najebać, to miej aby się zachować jak człowiek.
Jak każdy nastolatek trochę rozrabiałem. Zawsze się przeprosiło, powiedziało, że już się wraca do domu i nigdy problemu nie było. Koledzy którzy byli "bohaterami" nie raz opowiadali o nocy w areszcie czy pobiciu przez policję. Się nie dziwie. Za cwaniakowanie - pałą po plerach i na dołek.
Każdy na Policję nagaduje, ale jak kurwa autko przerysowane albo ktoś się włamał do piwnicy to z komendy przez miesiąc nie wychodzą.