@Jaskowski
Przypomnij sobie jak graliśmy jeszcze rok temu, jak zagraliśmy na Euro - tam nic nie trzymało się kupy, nie było zaangażowania i waleczności (jeśli już to jednostkowa nie drużynowa). Nie wiem, może to moje chore urojenia, ale w ogóle nie martwi mnie to, że zremisowaliśmy ostatni mecz - dużo dało nam pokonanie Niemców. Szkoci jakiś czas temu byli słabą drużyną, teraz to wygląda inaczej. To nie my graliśmy "padakę" tylko oni na zbyt wiele momentami nam nie pozwalali. Dajcie szanse drużynie się zgrać, zostawcie trenera nawet jeśli nie awansują (przyjdzie kolejny, zacznie robić po swojemu i znowu będzie potrzebny czas na zgranie, zmiany, kombinowanie) - niech buduje swoją wizje. Jak będziemy co eliminacje zmieniać koncepcje i szukać mądrzejszego trenera to do dupy tak dojdziemy. Muszą się wykreować liderzy, którzy pociągną młodzików. Tacy liderzy byli w ekipie Engela, awans po 16 latach, historyczna chwila, nie udało się - trudno (mieli z miejsca zgarnąć złoto?) i nie ogarniam czemu mu podziękowali, bo trenerem był dobrym.
Tak już mamy, że wszystko ma być naraz, jak wygrają mecz, to wygrywać mają wszystko, jak ktoś zagra mecz słabiej, to na drugim ma grzać ławę, jak Lewego sponiewierają to niech strzela plecami. Pierdolenie, którego nie zrozumiem. Pomijam tu jakąkolwiek wzmiankę o PZPN czy całej otoczce, tu jest tylko jedno wyjście: przesiać i powypalać skurwysynów.
Już pisałem że Lewandowski to przereklamowana pizda. Widać było na meczach w ostatnim jedna akcje miał, a w meczu z niemcami bał się podejść pod pole karne bo kurwa u nas za mały hajs robi. Inni się wykazali a to po prostu jebany gwiazdor. Ile zapłacisz na takim poziomie będzie grać.