filmik ze stanów, gdzie biali właśnie urządzili czerwony genocide
Zemsta? Zeby dokonac zemsty trzeba byc strona dominujaca, na razie jest to samoofiarowanie sie zachodu, na skutek odwrocenia wartosci cywilizacji, i tak, zamiast podbijac, europie jest przykro, ze byla taka silna, i chcialaby przepraszac wszystkich urazonych.sratatata. a biali nie wbijali na wszystkie kontynenty i nie ruchali i zabijali? to zemsta kolorowych- taka z opóźnieniem.
Przestańcie pierdolić te swoje faszystowskie smuty i wyjdźcie kurwa mać na spacer.
- George OrwellSłowo „faszyzm” – będące w powszechnym użytku – pozbawione jest niemal zupełnie znaczenia. Słyszałem, jak „faszyzmem” nazwano: rolników, sklepikarzy, Kredyt Społeczny, kary cielesne w szkołach, polowanie na lisa, walki byków, Komitet 1922, Komitet 1941, Kiplinga, Gandhiego, Czang-Kai-Szeka, homoseksualizm, audycje radiowe Priestleya, schroniska młodzieżowe, astrologię, kobiety, psy – i nie pamiętam co jeszcze
Rozumiem że ty wyznajesz starą i bliską ci sowiecką zasadę odpowiedzialności zbiorowej, ale my, ludzie normalni, nie lubimy kiedy się nas obraża poprzez oskarżanie o winy innych ludzi, tylko dlatego że mamy podobny kolor skóry do nich a oni z kolei atakowali ludzi z innym kolorem.
Nikt dzisiaj nie jest odpowiedzialny za to co robiła konkwistadorska armia Brytanii, Hiszpanii. Francji czy Portugalii. Nawet ludzie z tych krajów.
A jeśli nadal się upierasz i chcesz winnych to jako biały człowiek weź na siebie te wszystkich winy, pozwól się dać zabić, a nam daj spokój.
Oczywiście, naziści to nie Niemcy, sowieci to nie Ruskie, Izrael to nie Żydki, Hiroshime i Nagasaki nie zbombardowały Stany Zjednoczone tylko same się zbombardowały, to nie Hitler z Stalinem napadli na Polskę, a jeśli nawet to wtedy Polska to nie była Polska. To był jakiś tam kraj chuj wie co robił, ginęli to ginęli gówno mnie to obchodzi ich sprawa nie moja.
Weź ić do kościoła człowieku i pomódl się za siebie, bo lekarz już Ci nie pomoże.