"Prawica, może i skrajna to dla mnie Patryjotyzm (podkreśla się jako błąd- nie wiedziałem, że nawet w głupiej przeglądarce jest to tępione tak jak napisanie "Polak" małą literą nie jest błędem, ale "niemiec" już tak).
Nie wiem czy to wina lewicy, ale oni z komuchami i innymi hipokrytami również z prawicy zrobili z Polski to co jest teraz.
Ja żyję na utrzymaniu rodziców. Studiuję. Nie jest źle, bo mamy dzięki Bogu co jeść i dach nad głową. Nie żyjemy w brudzie i mamy ciepłą wodę. i mydło
. Jeszcze! Bo z roku na rok jest coraz drożej. Wszystko drożeje, a rząd wysprzedaje majątek narodowy za granice. Mamy ogromny dług publiczny, a jak się zgłosi ktoś po ten dług abyśmy go spłacili to zostaniemy niewolnikami. "
Wypowiedzi większego debila, jak żyję nie słyszałem. Wyczaił, że w jakiejś przeglądarce "patryotyzm" podkreśla mu jako błąd, i jeszcze jakieś subtelne niuanse wynalazł, typu duża liteka N mała P. to na pewno sprawa szatana, hehe, te małe i duże literki, te załamania słońca na wodzie, uparcie przywołujące jakieś lęki, na to są jakieś leki, zlewie, tak bardzo mię żal, nie widzisz, że źródłem twojej frustracji jest twoja własna indolencja i lenistwo, a nie demokratycznie wybrany rząd? Pojebało ci się coś z tymi Niemcami, poogarniaj najpierw sytuację z Polakami, zacznij płacić matce czynsz, a potem pluj na innych, bo podejrzewam, że sobie masz ochotę plunąć w twarz za swoje nieudacznictwo, ale lepiej czuć się oszukanym przez międzynarodowy spisek rudych i niemców. Oj, aż międzynarodowy spisek trzeba było założyć, żeby cię pognębić. POLAKU. PS. Podczep się łajzo pod nazwę: Humanoid, bo na miano Polaka nie ząługujesz.
Hehehe, żart.