Biali mężczyźni nie interweniują bo są zbyt zajęci walką z własną toksyczną męskością.
NA chuj mają interweniować? Chcesz dostać kosę w serce za cudzy towar? Ja bym kurwa nie chciał.
Nawet jakbym powiedzmy był w stanie im dać radę i zakładając, że mogę to fizycznie wykonać oraz wiem, że nie mają broni... Po chuj? Co mi to da? W NAJLEPSZYM MOŻLIWYM SCENARIUSZU pomogę i nic z tego nie mam... w najgorszym przy założeniu, że nie umrę to jeszcze mnie po sądach będą ciągać za rasizm...
PIERDOLIĆ, NIE RUSZAĆ!
NA chuj mają interweniować? Chcesz dostać kosę w serce za cudzy towar? Ja bym kurwa nie chciał.
Nawet jakbym powiedzmy był w stanie im dać radę i zakładając, że mogę to fizycznie wykonać oraz wiem, że nie mają broni... Po chuj? Co mi to da? W NAJLEPSZYM MOŻLIWYM SCENARIUSZU pomogę i nic z tego nie mam... w najgorszym przy założeniu, że nie umrę to jeszcze mnie po sądach będą ciągać za rasizm...
PIERDOLIĆ, NIE RUSZAĆ!
Głupio czy nie, faceci mają w genach, żeby jednak interweniować. Problem w tym, że prawo jest tak skonstruowane, że przystępując do takiej akcji, nie tylko musisz się liczyć z bandziorami to jeszcze potem z policją i sądami. Wszystko sprowadza się do tego, że lewactwo okastrowało facetów i w zasadzie ubezwłasnowolniło ludzi, którzy mają potulnie zwiesić głowy i czekać na odpowiednie służby. Żyjemy w jebanej dystopi gdzie znieczulica jest cnotą a "community guidelines" staje się prawem. Wszędzie tam gdzie nie ma lewactwa, choćby w takiej Rosji - takich scenek nie ma - bandziory zaraz dostają wpierdol od lokalsów albo przyjeżdżają pały i też się nie cackają.
Gościu, litości ! Pojedź tam i zobacz jak wygląda miejscowe złodziejstwo. Nie wspominając o tym, że komunizm wywodzi się z Rosji. Rzucałeś w szkołę kamieniami ?
Główna akcja filmu pomiędzy 2 a 3 sekundą.
Zakładam, ze mówisz o Rosji, więc - wnioskuje na podstawie filmów, które pojawiają sie na Sadolu. Wyjaśnij mi dlaczego takie filmy mamy z Europy zachodniej a nie z Rosji, Turcji, Brazylii, Indii itd?
Nie, nie rzucałem w szkołę kamieniami, Ty to robiłeś? I co chcesz powiedzieć stwierdzając, że komunizm wywodzi się z Rosji?