Wysłany:
2012-01-10, 21:02
, ID:
918660
4
Zgłoś
Chciałem napisać coś twórczego ale zrezygnowałem bo poziom jakim się charakteryzujecie umiejscowiony jest niżej niż każda norma.
Co was kurwa obchodzi w co kto wierzy?! Nudzicie się?! To kurwa wypierdalać na dwór albo chuj wie gdzie, byle z dala od internetu!
bigi1991 dobrze to wszystko przedstawił. To wy jesteście tymi po środku obrazka. I co z tego, że jestem chrześcijaninem? Jestem też realistą i nie wierze we wszystko (nie wierze w instytucie kościelną), ale do kurwy nędzy. Czemu wy ludzie jesteście takimi kretynami? Mało się czym denerwuje i przeważnie wszystko olewam ale wy już przesadzacie. Jak można od 2000lat sprzeczać się o coś czego nie da się zaprzeczyć czy udowodnić?
-Jest Bóg? Tak? A masz dowód?
-Nie ma Boga? Tak? A masz dowód?
Nie, nie i kurwa mać nie! Nikt z was nie ma żadnego pierdolonego dowodu!
Jedyne co macie to puste łby i gówno w ustach! Dowód będziecie mieli jak zdechniecie!
Wiecie jakby wyglądałby świat pełen ludzi wyłącznie wierzących w jedną religie? Cisza, spokój i pokój
A wiecie jakby wyglądałby świat pełen ludzi niewierzących w żadną religie? Tak samo!
Ale wasze maciupeńkie mózgi nie potrafią tego pojąć!
I tak wy wszyscy kiedyś umrzecie, więc po co tracić czas na sprzeczanie się ze sobą zamiast spędzenie go tak aby nie żałować tego przebytego życia.
I żeby nie było, że stawiam się ponad innych. Ja też kiedyś umrę ale nie dbam oto, gdyż muszę przez cały czas zwracać uwagę takim debilom jak wy, że to co robią jest idiotyczne, bo sami tego nie widzicie. Kupcie sobie pierdolone okulary to może zaczniecie dostrzegać debilizm waszych zachowań.
Tak, może i się głupio łudzę, że naprawie ten pierdolony świat i coś zmienię, sprawię, że ludzie zobaczą to co wyprawiają. Mimo, że wiem iż nic to nie da, to i tak dalej z dnia na dzień staram się naprawić świat, niczym Syzyf próbujący wtoczyć głaz na szczyt góry.
Proszę bardzo Niebieski. Wersja poprawiona tyle, że nie oddaje już w tak mocny sposób w jaki chciałem to przekazać.
[ Komentarz dodany przez: Niеbieski: 2012-01-10, 21:07 ]
:*