English required. Ale jak ktoś nie kuma- pozostaje obraz. Ponoć znaczy więcej, niż tysiąc słów.
Mam drona o zasiegu 6km co wystarczy aby skitrać się z dala od centrum zamieszek i pół kilograma udzwigu co akurat wystarczy na balon wypełniony fekaliami. Zostaje jeszcze release mechanism i będzie dobry materiał . Obiecuje wrzucić jak pojawi się taka impreza w mojej okolicy
Pomysł wart uwagi, jednakowoż mam jedno pytanie; czy fekalia w balonie da się zamienić na napalm? Kwas solny? Zapach fekaliów nie zrobi na nich żadnego wrażenia. W najlepszym przypadku za domem zatęsknią.
Oczywiście możliwości podczepienia broni jest wiele i tak naprawdę ogranicza nas tylko grubość portfela na ewentulane usługi dobrego adwokata. Mnie stać na fekalia
Mnie stać na fekalia
315 000 czarnych zostało zamordowanych przez czarnych w ciągu ostatnich 35 lat . 90% czarnych dzieci w wieku 1-12 lat , które zginęło od postrzału , zostało zamordowane we własnym domu przez czarnego sprawcę. Tymczasem ruch BLM skupia się na problemie białych policjantów strzelających do czarnych ,.....
315 000 czarnych zostało zamordowanych przez czarnych w ciągu ostatnich 35 lat . 90% czarnych dzieci w wieku 1-12 lat , które zginęło od postrzału , zostało zamordowane we własnym domu przez czarnego sprawcę. Tymczasem ruch BLM skupia się na problemie białych policjantów strzelających do czarnych ,.....
Masz jakieś źródło do tych statystyk? Potrzebuje, żeby wojować z idiotami.