UWAGA JESTEM SPECJALISTĄ !
Chyba pobiorę wszystkie wywiady i wypiszę wszystkie sprzeczności znajdujące się w nich.
Co do pozwu ... sam portal nie może pozwać tak jak administrację bo "Sadistic.pl © 2007-2013. Sadistic.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść materiałów i komentarzy zamieszczonych przez użytkowników serwisu." i już co najwyżej to użytkowników którzy tu piszą ale ... jak to zawsze bywa jest ALE albo administracja wyda IP danych użytkowników na prośbę organu ścigania (dobrowolnie raczej niemożliwe, a przynajmniej wydaje mi się że administracja to nie jakieś pierdolone konfidenty albo pod przymusem) ale nawet jak już dostaną IP to w polskim prawie tylko i wyłącznie na rzecz bezpieczeństwa państwa można śledzić ludzi po tym IP ^^ ale dobra może zapłaci rudemu i rząd znajdzie mieszkanie itp. to i tak nie mogą BA ! nie mają jak udowodnić kto siedział przed komputerem i nie mogą oskarżyć sprawcy bo nie wiedzą kim on jest
Czyli w skrócie "On myśli że się ludzie przestraszą i przestaną pffffffffff" do tego skoro na hodowli świerszczy się dorobił to niech teraz podatek od tego zapłaci (wątpię by w tedy to robił) ! w końcu się wzbogacił ! Jawny czarny rynek ! BA ! A może te świerszcze były przykrywką i sprzedawał coś innego ?
Do administracji :
Jak przyjdzie pozew albo nasz mądrala napiszę że niby się dogadał z administracją portalu sadistic.pl (z wami) na ugodę to proszę albo pokażcie zdjęcie albo napiszcie czy się dogadaliście albo chociaż kiedy jest rozprawa sądowa
PS.
Nie odczuwacie że myślał nad tym tekstem sporo czasu by wyglądał ten tekst tak mądrze ? Szkoda że nie odmienił poprawnie "złoty"
(nie żebym ja nie popełniał błędów ale tak się starał a jednak zrobił).
wszystko macie na
facebook.com/kaszubski.piotr
PS2
Teraz Kuba Wojewódzki powinien go zaprosić i ładnie przepytać z jego hm... życia
najlepiej tak by mieć informacje które potwierdzą to co nasz kochany przyjaciel sadol napisał