Chujowe masz życie, znam sporo Ukraincow będących tu przed wojna, jak również miejszkajacych po sąsiedzku uciekinierów. nienawiść masz ty, nie wiem, moze to sprawa zjebanego dzieciństwa. Pojebany jesteś. Ukry tu pracują, płacą podatki, co najwyżej jakiś lokalny Janusz biznesu coniektorych wykorzystuje. Ale świadomość swoich praw także Ukrom wzrasta, i bywa że korzystają z pomocy PIP. Perspektywy też masz chujowe; zdaje się że ukry wygrywają wojnę z alkoruskimi, jeśli się tak stanie będą rozdawać karty politycznie tu w Europie a i US przeniesie swoje preferencje z PL na Ukrow. Kto wie, może się stać, że to Ty im będziesz musiał w dupę włazić za 10-15 lat za pracą.
Masz rację Saszka. Jeśli tylko zwęszą okazję wyjebania pracodawcy na kasę, zrobią to bez mrugnięcia okiem. Tu akurat nie skłamałeś.
I dobrze, jebać ich maczetami. Co ty myślisz, że oni sa wdzięczni nam za cokolwiek? Że nas kochają za to co dla nich robimy? Nienawidzą nas tak samo jak i my ich. A
jak znasz inne przypadki to zapewniam cię, ze wyjątek od reguły. W żyłach tych co tutaj są płynie ta sama krew psichsynów co mordowali małe dzieci z uśmiechem na twarzy w wołyniu. Jebać to bydło banderowskie.
Znasz chociaz jednego ukrainca lamusie? Najwieksze piwniczaki maja nasilniejsze opinie tutaj...Wolyn kurwa i chuj. A mojego pradziadka zajebali Polscy partyzanci i zgwalcili moja prababke.... I co mam twierdzic ze Polacy sa zli i chuj?
A jesli chodzi o ich nastawienie do nas, to sondaze na Ukrainie pokazuja ich wrecz uwielbienie do nas...ale Janusz Junior wie lepiej.....bo mu jego Janusz Senior tak wbil do lba ....a jak opinia Ukraincow sie o nas zmieni bo takich epizodow bedzie wiecej to taki kiep powie..."A nie mowilem?"
Nawpuszczali ukraińskie Kurwy to teraz mają a to dopiero początek…
oczywiście jest to ukraińska dziwka nic dziwnego, szkoda ze cała ta melina z upadliny przyjechała tutaj, a ruscy mogli z nimi zrobic porządek
Skąd to wiesz, pajacu?
Szkoda mi ciebie.
A co ci opada to twoja sprawa.
Ojjj naprawdę żal
Chujowe masz życie, znam sporo Ukraincow będących tu przed wojna, jak również miejszkajacych po sąsiedzku uciekinierów. nienawiść masz ty, nie wiem, moze to sprawa zjebanego dzieciństwa. Pojebany jesteś. Ukry tu pracują, płacą podatki, co najwyżej jakiś lokalny Janusz biznesu coniektorych wykorzystuje. Ale świadomość swoich praw także Ukrom wzrasta, i bywa że korzystają z pomocy PIP. Perspektywy też masz chujowe; zdaje się że ukry wygrywają wojnę z alkoruskimi, jeśli się tak stanie będą rozdawać karty politycznie tu w Europie a i US przeniesie swoje preferencje z PL na Ukrow. Kto wie, może się stać, że to Ty im będziesz musiał w dupę włazić za 10-15 lat za pracą.