@up
Sam jesteś gówno , gdyby Cię było stać na sprzęt tylko i wyłącznie z Apple to byś zmienił zdanie gimbusie jebany
ja pierdole, tu nie chodzi o to co ma w środku, ani z czego jest wykonany tylko o jedną, bardzo ważną kwestię:
SYSTEM OPERACYJNY!!
a w tym wypadku android może ssać po całości.
ja pierdole, tu nie chodzi o to co ma w środku, ani z czego jest wykonany tylko o jedną, bardzo ważną kwestię:
SYSTEM OPERACYJNY!!
a w tym wypadku android może ssać po całości.
...coś się popsuje, dostajesz nowy... a apple uznaje nawet bardzo absurdalne roszczenia, w końcu sami prowadzą taką politykę
Hejt na Apple, więc i ja muszę dorzucić swoje 3 grosze. Aktualny stacjonarny mac w najsłabszej wersji kosztuje 11 599, jego podzespoły to zwykłe pecetowe (serwerowe w tym przypadku) części dostępne na rynku za około 3800zł. Daje nam to 7799zł za obudowę, klawiaturę, myszkę i system operacyjny. Interes życia normalnie. OS X można bez żadnego problemu zainstalować na tych samych "bebechach", a nikt mi nie powie, że to system lepszy od Linuxa, bo go zabiję śmiechem. OS X to nic innego jak system unixowy (tak samo jak Linux), z gotową konfiguracją i wizualnymi gadżetami. Laptopy- podobne ma Acer, podobne ma Samsung, MSI i parę innych firm. Piszę "podobne", bo wyglądają podobnie ale sprzętowo są sporo lepsze. iPhone - daleko z tyłu za telefonami z Androidem, zarówno sprzętowo, jak i pod względem oprogramowania. Androida da się przerobić tak żeby wyglądał jak iOS, w drugą stronę nie ma szans. Jedyne co Apple zrobiło faktycznie porządnie to iPod, to na prawdę kawał solidnego odtwarzacza (sprzętowo). Reszta to tylko marketing (genialny, swoją drogą) i niewiedza kupujących.