Bardziej irytuje mnie ten rechot kierowcy, niż zachowanie kobiety. Śmieszy was, że zachowuje nadmierną ostrożność? Sam miałbym wątpliwości. Po lewej jest jakiś wyjazd, może jakaś duża budowa i ciężarówki z gruzem będą wyjeżdżać?
Bardziej irytuje mnie ten rechot kierowcy, niż zachowanie kobiety. Śmieszy was, że zachowuje nadmierną ostrożność? Sam miałbym wątpliwości. Po lewej jest jakiś wyjazd, może jakaś duża budowa i ciężarówki z gruzem będą wyjeżdżać?
Płaczę ze śmiechu gdy słyszę o kolejnym zjebie, który umarł w młodym wieku po szczypawce. A najbardziej z tych co po trzeciej dawce dostali zapalenia żył głębokich i ujebali im nogi
No sadole jak zawsze wszystko wiedzą. Może matka uczy swoje dzieci ze się nie przechodzi na czerwonym, była okazja żeby nauczyć dzieci. Po waszych komentarzach można śmiało stwierdzić że jesteś zjebami umysłowymi.
wspaniałe komentarze .... jakbym na onet wpadł , kiedyś to był sadistic
To są oficjalne statystyki
więc udowodnij że wszyscy są w spisku i kłamią
(...)
Gdybyś znał choć jednego lekarza, lub nawet pielęgniarkę, którzy nie baliby się powiedzieć ci jak jest naprawdę, lub osoby, które ucierpiały czy umarły, to byś tak nie pierdolił. A ja znam takich i takich, więc skoro masz ochotę, to wstrzykuj sobie nawet trutkę na szczury.