Wysłany:
2013-01-28, 16:21
, ID:
1796088
Zgłoś
Debili to w większości Wy u góry z siebie robicie. Młody gość, pokazał, że pierdolenie w komentarzach należy do nas tu w Polsce. A gówno z własnym krajem robimy. Wcześniej myślałem, że jak ktoś wyjeżdża to tchórz zwykły a wcale kurwa nie. Po prostu łudziłem się, że ten Kraj stawia przede mną jakieś perspektywy. A to taki chuj zlewa mnie rząd i zlewają mnie rodacy bo ośmielam się mieć własne zdanie. Gdybyście tyle samo potrafili zrobić w życiu co tutaj pierdolicie to nikt by takich filmików nie musiał nagrywać, bo Polak potrafi być niezależny tylko szkoda, że kurwa jednostkowo a nie w pospolitym ruszeniu. Już dawno byśmy te kurwy, utopili w ich "żłobach" tylko, nikt nie ma tyle charyzmy by taki zryw zorganizować. Czemu tak jest, bo wolicie zostać takimi "sprzedawczykami" i pozwolić na rządzenie sobą najgorszym matołom, jakich wydała matka Ziemia, wolicie narzekać. Wolałbym pisać, że jestem dumny z racji tego, że mogę komentować po polsku ale kurwa nie jestem, bo Wy i tak nie rozumiecie co się do was mówi.