elBiaauawy napisał/a:
@Wolf3D, pierdolisz jak potłuczony, nie masz o niczym pojęcia tylko rzucasz kilka haseł kaczyński i tusk to jedno i to samo , tylko kaczor jest bardziej bogobojny i ot cala różnica. Ale wytłumacz mi jedno panie łebski, skąd kaczyński weźmie pieniądze na swój projekt 3 milionów mieszkań? bo zakładam , że nie ze swojej oszczednościowej skarpety spod łóżka
Kurwa skąd? a co myślisz ze kasy nie ma? Jak sie buduje najdroższe autostrady na świecie i osłony dźwiękochłonne dla LASU!!! Zapraszam na autostrade koło gliwic) to kasy nie ma!!! No bo skąd!?!?! Jak sie wydaje kase na gender a nie na lekcje fizyki lub historii to kasy nie ma... Jak sie roztwania cały majątek PAŃSTWA to trudno żeby kasa była. ALE jak zaczniesz oszczędzać przestaniesz wydawać na pierdoły i ministrowie będą nie wybierani wg. butów to zapewniam Cie kasa sie znajdzie. Płacimy na to podatki.
Jakim cudem dzieci w szkole nie mają na obiad a pieprzony przestępca ma dietetyków w więzieniu?!?!?!
Nasłuchaliśćie sie ze EURO to był skok ewolucyjny... kto z was był na nowym stadionie? i na czym bo chyba nie na piłce nożnej... Plan zakładał DWA RAZY WIĘCEJ DRÓG itp. nasłuchasz sie żydowskiego tvn-u że był sukces i w to wierzysz.
Trzeba być kompletnym ślepcem i ignorantem aby nie widzieć tego co sie dzieje w tym Państwie. Jak sprzedane wszystkie największe firmy (PIS sprzedał 19 spółek) PO I SLD po 800!!! Naszych Polskich firm!!
Masz coś z tego? Dostałeś choćby mniejsze podatki? Dopłaty do mieszkań? No jasne że nie bo ZUS kupił sobie nowe marmury...
I nie mój drogi ja nie pierdole jak potłuczony ja wiem co sie dzieje i to widze. Ty jestes zbałamucony propagandą i jesteś jak pies Pawłowa... ślina leci bo dzwoneczek zabił. Tak Cie wyszkoliła propaganda. Nie jestes temu winny ale wystarczy zacząć myśleć.
Ps. Sam kiedyś głosowałem za PO jakieś 10 lat temu.. czytałem wyborczą... oglądałem tvn.. i na rydzyka reagowałem jak ten pies pawłowa... a jak ktoś mówił o zydokomunie to myślałem ze jakiś idiota... doskonale więc wiem co siedzi wam w głowach i jaka propaganda bo sam w tym siedziałem. Od Ciebie zależy czy weźmiesz czerwoną tabletkę czy niebieską. Od Ciebie zależy czy ich propaganda będzie miała sens. I jeszcze jedno... oboje chcemy tego samego, Bogatej Polski i uczciwie zarobionej wypłaty. Problem jest tylko taki że Ty jesteś po złej stronie nie ze swojej winy!!! Ale od Ciebie zależy czy sie obudzisz czy nie.
Pozdrawiam Serdecznie