Kiedyś tego gościa szanowałam-dopóki zajmował się podróżami i przedstawianiem różnych kultur. Szkoda ,że nagle poczuł się specjalistą od wszystkiego (polityki, religii, moralności itp.) i nachalnie pragnie udowodnić ,że tylko jego racja jest jedyna i właściwa.
"
Tak Panie Cejrowski, kobiety nie są jedynie do garów jak to uczą księża, kobiety też mają prawo pracować w korporacjach, również wtedy mogą mieć szczęśliwe rodziny. A argument, że kobiety piszące dla kobiecych czasopism to niespełnione życiowo idiotki jest tak samo trafny jak stwierdzenie, że każdy Ksiądz doradzający jakiejś parze to seryjny pedofil lub pedryl.
Amen.
"Ja bym nie chciał żeby moja chodziła na ćwiczenia"
Z tego co kojarzę Pani Pawlikowska się z Panem Cejrowskim rozeszła.....
Ja nie wiem czy ktoś kto jest po rozwodzie powinien się wypowiadać na temat związków.
Jak znam Pana Cejrowskiego to przypuszczam również, że o ile kobieta niezamężna nie ma prawa doradzać innym kobietom w sprawie związków, to już Ksiądz takie prawo ma. Bo jak wiemy, Ksiądz wie bardzo dobrze jakie są potrzeby seksualne kobiet i jaki rozmiar stanika nosić powinny.
@Do kogoś tam wyżej, co pisał, że nie wie, czy osoba po rozwodzie nie powinna się wypowiadać
Co ty pleciesz gdzie tak ksieza ucza, bo ja chyba z zadnym takim nigdy nie rozmawialem. Czyzbys byla zagorzala/lym ateista/stka, ktora nie chodzi do kosciola, nie rozmawiala nigdy z ksiedzem, a wie o nich wszystko? Pozdrawiam.
Zazwyczaj w takich pisemkach siedzi typowa Kazia Sz. i mowi ze mezczyzna to swinia rzuci Ciebie bedzie sie ogladal za sucha szkapa. Idzta w pizdu.
A czy lekarz, który nie chorował na raka nie ma prawa Cię z niego leczyć?
Dziękuje...