juz dawno się nauczyłem żeby dbać tylko o siebie,reszta to czysta statystyka
juz dawno się nauczyłem żeby dbać tylko o siebie,reszta to czysta statystyka
Zniszczył serwer? Serio? To w takiej instytucji serwer z danymi stoi sobie na sali?
To dbaj dalej o siebie jak ci kto"zonke"ktorej pewnie nie masz syna lub core na takim sorku zajebie siostre matke brata chuj wie kogo to sie zwiniesz bo taki debil wszystko rozjebie a ty dalej ja dbam o siebie
Stary grzyb a pierdoli glupoty stfu na takich walic bana jebac cie zeby cie kurwa z probowki nigdy nie wyjeli
No napewno nie rozjobal serwerkow itp ale zanim krowy wyjda cokolwiek robic teraz z nowymi pacjentami to wizyta itd ,kto tam , i co wpisze jak nowego wizytora do szpitalka jak rozjobane wsio na wejsciu
To dbaj dalej o siebie jak ci kto"zonke"ktorej pewnie nie masz syna lub core na takim sorku zajebie siostre matke brata chuj wie kogo to sie zwiniesz bo taki debil wszystko rozjebie a ty dalej ja dbam o siebie
A ochrona zapewne z grupą inwalidzką, o ile w ogóle jakaś była.
Ps. Jebać wszystkich lekarzy, którzy potrafią tylko kasę liczyć.
Wysłany
Za stary jestem. Swoje przeszedłem i wiem jak żyło się w epoce bez techniki i jak się reaguje przy takich palantach w rurkach. Z resztą jeżeli podałeś prawdziwe dane w profilu to też powinieneś znać trochę życia.