Nie musisz, wyświadcz przysługę sobie i nam, targnij się na suchej gałęzi
Tu fakt, KK powinien być utrzymywany ze składek członków, jak każda organizacja. Natomiast czytając Twoje posty domyślam się, że popierasz te protesty. Czy w związku z tym nie widzisz sprzeczności w postulowaniu odcięcia KK od finansowania ze środków publicznych a jednocześnie postulowania dostępu do DARMOWEJ antykoncepcji, DOFINANSOWANIA in vitro itp.? Chyba ta sama zasada powinna być tutaj, jeżeli ktoś uznaje np. in vitro za sprzeczne ze swoimi przekonaniami, to jakim chujem ma płacić za ten zabieg dla innych?
Jestem za całkowicie prywatną służbą zdrowia.
Najważniejsze dla mnie jest skończenie z tym rządem, a wtedy możemy głosować co z tym robić dalej.
P.S.: Masz spierdolony światopogląd na wolność, a przynajmniej tak to wygląda jak się ciebie czyta. Odnoszę wrażenie, że chcesz pozwolić zabijać najbardziej niewinnych ludzi aby jakaś kurwa nie musiała donosić ciąży. Nie pisze tu o mutantach, a o skrobance na życzenie. To przeczy wolności, bo największą wolnością jest wolność do życia, potem wolność do posiadania i dopiero za tymi dwoma wolnościami pojawia się wolność do życia wedle własnego wyboru, o ile nie naruszasz cudzej wolności, w szczególności wolności do życia i posiadania.
Od tego są wybory, a bratanie się ze skurwysynami spod czerwonej gwiazdy to szczyt debilizmu, bo zamiana piździelców na Lewicę i PO będzie jeszcze większą katastrofą. Już przerabialiśmy to ścierwo, kilkukrotnie. Ich wszystkich trzeba wypierdolić z Polski, na zawsze.
To nie są ludzie. Płód ma dopiero szansę stać się człowiekiem. Płód we wczesnym stadium ani nie czuje bólu, ani nie ma żadnej samoświadomości. A jednocześnie zabieg jest na tyle poważny, że jestem w 100% pewna, że nikt by tego nie traktował jak antykoncepcji, tylko jako absolutną ostateczność.
W obecnej sytuacji politycznej nie ma żadnych szans na uczciwe wybory. Widać to było po skali oszustw podczas wyborów prezydenckich. I mimo, że nie jestem fanką Lewicy, czy PO to jest mi do nich znacznie bliżej, niż do komunistów z PiSu, bo przynajmniej w jakimś tam procencie i w części spraw się z nimi zgadzam.
Co do ekonomii i służby zdrowia to nie kontynuuje dyskusji, bo po prostu nie ten temat.
Co do ekonomii i służby zdrowia to nie kontynuuje dyskusji, bo po prostu nie ten temat.
A teraz objawia się twój brak elementarnej wiedzy. Płód człowieka to nic innego jak człowiek. To czy i od kiedy już czuje, że istnieje, że jest sobą to zupełnie inna kwestia. Jak każdy organizm dwupłciowy, człowiek rozpoczyna swoją wędrówkę od zapłodnienia aż do śmierci. Bardzo często śmierć następuje zanim dojdzie do zagnieżdżenia się zarodka, ale zdecydowanie częściej z powodu ustania aktywności mózgu, w różnym wieku. Lewicowe światopoglądowo ścierwo lubi relatywizować i boli ich, gdy ktoś im mówi, że aborcja to zabijanie człowieka, bo nagle dostają zwarcia zwojów, bo oni przecież ideowo bronią człowieka, zwłaszcza biednego i słabszego - to ściema, większych hipokrytów nie ma.
Martw się jednak o to, że karakan rozegra komunistów koncertowo i w następnych wyborach wygra, bo komusze ścierwo się po prostu obnaży zer swoją obłudą i hipokryzją. Karakan to największy strateg na scenie polskiej polityki, przegrał wiele razy, ale wyciągnął wnioski, a że jest pierdoloną mściwą kurwą, to ma powów do wygranej za wszelką cenę.
To mnie właśnie najbardziej wkurwia, bo plebs gra pod dyktando komuchów, a to paradoksalnie umacnia PiS, do wyborów daleko, a teraz karakan ma plan aby definitywnie rozpierdolić światopoglądowych lewicowców.
Na zakończenie napiszę jeszcze, że musisz być naprawdę młodą osobą, skoro nazywasz PiS komunistami. Oni od zawsze walczyli z komunistami i są tak naprawdę antykomunistami, ale o narodowo socjalistycznym zabarwieniu, kurwa wprost napiszę, że są nazistami. Komuchów z PRL jest od zajebania w Lewicy, PSL i PO, zawsze ich tam było sporo od czasów upadku SLD, które powstało z SDRP, które to powstało z PZPR. Owszem, znajdziemy kilka komunistycznych kurew w PiS, ni chuja nie mogę pojąć skąd oni tam się wzięli, nie pasują, ale pewnie nie mam wiedzy o wszystkich koneksjach, bo to się pewnie układa w całość. Komunistami typowymi są takie kurwy jak Czarzasty, Kwaśniewski, Miller, Biedroń. Są też nowi komuniści, skurwiele z Razem. Nie wiem czemu oni w ogóle mogą istnieć, skoro Konstytucja RP zabrania istnienia takich tworów. Poczytaj, i to dużo, o tym co się działo w Polsce w latach 1979-1992, to jest bardzo ważny okres w naszej historii. Dowiesz się też dlaczego komuniści chodzą wolno, zamiast gnić w rowach.
Ogólnie chujnia cię czeka, bo ja za niedługo umrę, może jeszcze 3 kadencje pożyję, a twoje życie w Polsce będzie spierdolone w najważniejszym jego momencie, a spierdalanie na zachód nie oznacza poprawy. Po prostu będzie ci dane żyć w czasach zbliżonych do Stalinizmu, choć bez terroru. Trockizm pasuje jak ulał, ale Trockiego Stalin kazał odjebać. Ogólnie poznasz co to komunizm i nie będziesz miała gdzie spierdalać, bo będzie on od USA aż po Chiny. Japonia, Australia i Nowa Zelandia nie przyjmuje byle kogo - tylko profesjonalistów których brakuje im na rynku pracy i tylko zamożnych, bo biedy nie chcą. Współczuję - nigdzie nie spierdolisz, a wspierając lewicę tylko się pogrążasz. Ponad 100 lat historii wystarczy za dowód - marksizm to utopia, nigdy nie zadziała. Kapitalizm ma rację bytu, bo jest bliski prawom natury i naukom matematycznym - cywilizacja upadnie, kapitalizm się odrodzi, a komunizm niekoniecznie, zależy od spierdolenia umysłowego filozofów. Kapitalizm to taki ekonomiczny darwinizm - nie jest humanistyczny, bo jest niskopoziomowy, ale jest prawdziwy i działający. Aby żyć jak w Star Trek potrzeba nam jeszcze tysiąca lat, może wtedy nie będzie już pieniędzy ani biedy. A póty tak się nie stanie, walka z kapitalizmem utopijnymi filozofiami zawsze skończy się wojną, mordami, głodem i wyzyskiem komunistów, bo oni po prostu zastąpią poprzedników i sobie będą żyć jak pączki w maśle.
Nawet jeżeli akurat ten przykład jest fejkiem, to jest faktem, że zdecydowana większość ma tak prane mózgi. Po pierwsze odprawianie czarów nad dzieckiem zanim jeszcze powie "mama", zaraz potem indoktrynacja w przedszkolu, potem w szkole. Indoktrynacja zarówno przez znaczną część rodziców, jak i instytucje państwowe. Wymaga to wiele samozaparcia, żeby pomimo tych guseł przeprowadzanych na codzień wszędzie i wszechobecnej propagandy mimo wszystko zachować samodzielność myślenia i olać siedlisko pedofili.
A nawet jak olejesz to i tak wciąż na te kurwy musisz płacić, bo rząd to rozda jakąś ziemię za bezcen, to da miliony na jakieś studnie i jeszcze wdraża ich chorą ideologię do prawa.
Pisałam już gdzieś komuś w innym temacie. Na takie poglądy polecam rosół z jajka.
Zresztą Biedroń, czy Zandberg, których tutaj wymieniłeś też w czasach najgłębszego komunizmu (zaliczam tu lata do 1982) to w pieluchy szczali.
A kto tu walczy z kapitalizmem? Wręcz przeciwnie. To PiS jest antykapitalistyczny. To PiS rozdaje puste pieniądze. Wierz mi, że nie jestem fanką PO, ale do kapitalizmu to im bliżej o lata świetlne, niż PiSowi. Tak pod względem poglądów czysto ekonomiczych, to mamy do czynienia z takim absurdem, że rząd PiS jest bardziej socjalistyczny, niż SLD, które socjalizm miało w nazwie.
Jesteś debilem
Już tłumaczę dlaczego, protesty dotyczą aborcji płodu z wadą rozwojową, niezdolnego do życia, to nie ma nic wspólnego z antykoncepcją. Ludzie których to dotyka w 99% przypadków chcą mieć dzieci. Nie chcą tylko ryzykować własnym życiem i nosić w sobie martwy płód przez 6 miesięcy.
Jeśli ciąża zagraża zdrowiu matce nadal można ją przerwać. Sprawdź swoje fakty.