Kurwa co wy macie do gościa ? Nie robi nikomu krzywdy, niektórzy się nawet uśmiechną, ale co tam kurwa lemingi zobaczyły, że jest moda na hejty to warto spróbować dla paru wirtualnych piw.
Nie rozumiem Was, nudne, chujowe, sztuczne bla bla bla. No i co? Wpada na głowną to znaczy ze ludziom sie podoba[...]
Wpada na główną, bo sadistic stał się typowym portalem typu kwejk, demotyatory itp... Dobre materiały czasami zostają w poczekalni, a popularny chłam wychodzi... Zresztą z czym do ludzi? Trochę ponad 100 piwek? To nawet samych krypto-gimbusów na sadolu jest więcej. Matura to bzdura też na główną wpada.
Koleś rozśmieszył mnie za pierwszym razem, a potem tylko można było podziwiać kopie jego poprzednich filmików. Nigdy nie widziałem jakiegoś makingof gdzie by na koniec z ludźmi pogadał, pośmiał się i wytłumaczył, a na początku truł dupę głównie staruszkom, którzy potem boją się iść do sklepu, bo jakiś 30 letni facet się nudzi i robi sobie jaja.
Kurwa co wy macie do gościa ? Nie robi nikomu krzywdy, niektórzy się nawet uśmiechną, ale co tam kurwa lemingi zobaczyły, że jest moda na hejty to warto spróbować dla paru wirtualnych piw.