Anvilek napisał/a:
@Melooksg jeżeli nazywasz przyzwoitym poziomem tą podwórkową kopaninę to idealnie nadajesz się na komentatora meczów ekstraklasy. Aplikuj już teraz.
Powiedz mi najpierw, kiedy ostatnio oglądałeś mecz tych drużyn, które wymieniłem ?
Większość meczów w każdej kolejce jest nudna, racja.
Tylko, że Ja podałem konkretne przykłady drużyn, które graja fajną piłkę !
Tabela ekstraklasy też to odzwierciedla... dawno tak nie było, jak jest teraz ... 3 najlepsze drużyny 1/3 sezonu grają najlepszy futbol w kraju, grają każdy mecz dobry, lub bardzo dobry, regularnie zdobywają punkty i grają swoje.
Nie wiem czy ta dyskusja ma jakiś sens.
uszi napisał/a:
jedyne co jest fajne w polskiej piłce to kibice...
hejtujecie sobie, ale możecie obejrzeć piro Wisły z tego meczu, niektórzy powiedzą, że niebezpieczne czy bandytyzm... ale oni nigdy na meczu nie byli... race są bezpieczne, a piłka nożna jest dla kibiców!
Pirotechnika to świetna sprawa i przykre jest to, że u nas jest zakazana. W Brazylii gdzie piro jest dozwolone na imprezach masowych, powstają pięknie, wręcz niesamowite oprawy, aż chce się iść na ten stadion żeby zobaczyć tysiące kolorowych rac, stroboskopów, ogni wrocławskich itp.
Oprawa Wisły to akurat zły przykład, ponieważ tam chodziło o porachunki chuligańskie między TSP, a KSC.
Kraków pod względem kibolskim to akurat patologia.
Co do ostatniego weekendu w Krk
artykuł nt. wydarzeń na stadionach w Krakowie ostatniego weekendu
Podsumowując POLSKA KIBOLSKA !