@606 między zębami to możesz mieć co najwyżej mojego chuja obsrańcu schodowy, no strasznie ci się te klimaty pomieszały bo to ty przecież jesteś niemytym brudasem od hardrock'a i innych tego typu grindowych gówien dla nieogolonych małp...
nawet twoją fote wyłapałem:
Obrazek
co jest, mydła tylko na ręce ci starczyło bo za resztę hajsu z butelek kupiłeś płyty jakiegoś garkotłuka?
@606,
Ty naprawdę jesteś jebnięty i się ze swoim chujem na rozumy zamieniłeś. Przeglądam Twoje posty, kurwa, Ty musisz mieć strasznie małego penisa,albo jakiś inny kompleks (kryptogej? ). nie przypominam sobie, żebym Cię w dupę posuwał, także nie masz wystarczającej wiedzy, żeby wywnioskować, żę jestem pedałem. Kolo powyżęj słucha hiphopu, i chuj Ci do tego? nie lubisz, nie słuchaj, nie znasz się, nie wypowiadaj się, mleko (bądź sperma) pod nosem i pierdoli, znawca. A powiedz mi jak z taką życiową miernotą, która w zyciu osiągnęła jedynie 26 lat ( i nic kurwa innego zapewne) można dyskutować, skoro w dupie ma zdanie innych?
ee, skoro twierdzisz, że miałeś kutasa w męskich ustach, to trochę Cię ciągnie do gejów, co? Tyle że Twoja opinia skierowana jest do mnie, także nie, nie ominę. Dubstepu nie słucham, zacytuj mi fujaro fragment w którym tak napisałem? skąd wiesz, że koledzy z budowy lubią, z doświadczenia Misiu?;* lubisz spocone fiuty?;*
i skąd mam wiedzieć, czy Twoja opinia mi się podoba, czy nie, skoro jej nie przeczytam Geniuszu?
sam zasugerowałeś o kutasie w moich ustach, także gdzieś tam w Tobie drzemie trochę Biedroniowej pasji
jebnie tekstem a potem tylko obrażać potrafi, bo się jego argumenty kupy nie trzymają, faja
jakbyś nie zrozumiał to czytaj od nowa i tak do oporu.