Geraldinio napisał/a:
hehe dobre, do kompletu brakuje tych milionów imigrantów sprowadzonych przez Tuska, antyszczepionkowców ratujących nam życie, torturowanych biednych księży którym się te milikony należały za egzorcyzmy salcesonem, no beka jak to mawiają mlodzi, mógłbym tak jeszcze długo, ale nie wypada się śmiać z upośledzonych.
a przynajmniej nie warto, szkoda na debili czasu.
Polecam lektrure 30-paru stron dokumentu wypuszczonego przez obecny rząd pod tytułem,,KOMPLEKSOWA I ODPOWIEDZIALNA STRATEGIA MIGRACYJNA POLSKI NA LATA 2025–2030'' gdzie nie ma wzmianki o limicie imigrantów jaką Polska chce przyjąć, także z tym sarkazmem z milionami imigrantów to bym jeszcze przesiedział, bo jak na razie to ma powstać 49 centrów integracyjnych dla imigrantów no i kolejny meczet w Warszawie. Zawsze kochałem podejście lewicy do jakiegokolwiek tematu, czyli ,,ja jestem najmądrzejszy i zawsze mam racje bo oglądam tvn i nie lubie religii i chrześcijaństwa '' , wiem bo sam mam dziadka który jest dumnym lewicowcem, i wszystko co mu napisze facebook i tvn 24 powie uważa za święte
PS. Nie zapomnij o tym że chrześcijańskie wartości i tradycje( które pewnie sam obchodzisz) zbudowały ten kraj.