Jebany tłuk z "suwa" musiał mu drogę zajechać, bo kurwa im mniejszy i bardziej zakompleksiony kurdupel, tym większe auto, gdzie za kółkiem ledwo mu widać czuprynę. Ale chuj , co tam inni użytkownicy drogi. Ja tu kurwa jadę szybciej swoim bolidem i reszta mnie gówno obchodzi. Kurduple są gorsi niż motocipy.
Jebany tłuk z "suwa" musiał mu drogę zajechać, bo kurwa im mniejszy i bardziej zakompleksiony kurdupel, tym większe auto, gdzie za kółkiem ledwo mu widać czuprynę. Ale chuj , co tam inni użytkownicy drogi. Ja tu kurwa jadę szybciej swoim bolidem i reszta mnie gówno obchodzi. Kurduple są gorsi niż motocipy.
Jeździłem nowym suvem KIA Sportage, z wypozyczalni mi dali po kolizji za mojego kombi i powiem szczerze, że zajebiscie się jeździło i wygodne jest wysokie auto, pierwszą rzecz jaką zauważyłem to to , że swiatła innych aut dużo mniej oślepiają. Można zaparkować tam gdzie większość aut nie wjedzie itd.
No, ale chyba powinno mieć osobną kategorie bo niektórzy nie widzą lub nie ogarniają co się wokół nich dzieje , jak siedzą za wysoko xd.