Zapytam kumpeli zaraz może accerol bierze? Szkoda paliwa do Ząbkowic a tym bardziej ze jakoś nie lubię. Ale dobrze wiedzieć gdzie mieszkasz skoczymy na coca-colę? Chce Cię bliżej poznać.
Nie no, ja tam nie mieszkam, niech mnie Pōnbōczek chroni przed zagłębiem. Jestem czasem w gościach na tym nowym mikro osiedlu przy Pogorii 1.
"Czy może być coś gorszego? Niż bycie czarnuchem i kacapem."
Może, rudym czarnuchem, kacapem i żydem.
Ślunzok ze Piekarów? Znajdz sobie lepsze miejsce na zagłębiu. Egzotarium w Sosnowcu nowe. Zobaczysz roślinki i zwierzątka. Nie będzie tam osobników jak z filmu z tego posta.
Może być coś gorszego.
Przyjedź do miasta to sposób myślenia Ci się przestawi.
W miastach od zawsze jest syf. Jeżdżę już 5 lat po Polsce dzisiaj Gdańsk jutro Zakopane a po jutrze Rzeszów. Firma gdzie pracuje ma ponad 20 tys sklepów szkół spirali restauracji dps i uj wie czego do zrobienia. Od 2 lat widzę mniej meneli niż tego czarnego ścierwa. Kolejna sprawa to żaden imigrant ci nie pomoże ja jak wożę żywność po terminie i często jest tam dobra żywność to menele załadują mi busa w zamian za trochę jedzenia po terminie. Ilość żuli do utylizacji to może 10 % a znam ich setki jak nie tysiące bo najczęściej bezdomni żerują na śmietnikach przy marketach. Polski menel jest bardziej wartościowy niż te jebane czarne małpy