Ja nie rasistka, nie wybieram których.majeńka napisał/a:Szczególnie czarnych....Podtrzymuję moje zdanie że wszystkich rasistów do utylizacji!
Niestety sądząc po wypowiedziach chyba nawet ponad połowy obecnych, to nie jest oczywiste. Jest na tym forum wielu dla których biały sebix > czarny inżynier (prawdziwy, nie pontonowy).dobra, ale czaisz że mój tekst w oczywisty sposób dotyczy tylko tych/takich zdziczałych małp(którym odmawiam wszelkich praw)?
nikt rozsądny nie bedzie dawał jebania(skoro już trzymamy się takiej malowniczej poetyki jebania xD) o przyzwoitych murzynów.
bo bez wątpienia tacy też są.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!Lewacy przy tym utrzymują że wśród czarnych zdziczałych małp nie ma, film z tematu pokazuje że nie dość że istnieją to część z nich jest dodatkowo rasistami. I trzeba być ślepym aby nie dostrzec że wśród czarnych owych małp jest więcej niż wśród białych.
Zaś prawacy twierdzą że każdy czarny jest gorszy. Tzn, negują istnienie czarnych nie-małp.