Następny, kurwa, pajac który w życiu jest nikim, nie potrafi zrobić nic fajnego i osiągnąć żadnej satysfakcji, więc żeby chociaż w minimalnym stopniu podbudować swoje marne ego puszcza w internet nagranie w którym pierdoli jakieś oczywiste rzeczy i myśli że jest wielce mądry i inteligentny. Debil jebany sam pewnie przeczytał 3 książki, pewnie Sapkowskiego i Tolkiena bo takie gnoje, kurwa, wszyscy czytają to samo a później się spuszczają nad sobą jacy to oni nie są zajebiści. Skurwiel wygląda jak kupa gówna, stereotypowy leszcz i 30 letni prawiczek i nie ma wstydu żeby wypuszczać swój nachalny obleśny ryj do neta.
Zaraz jakiś fan podobnych śmieci mi wyskoczy że ja to nic nie czytam i pewnie nie rozumiem o czym on mówi, więc uprzedzam od razu chuj wam na kaptury bo przeczytałem od chuja książek (ulubieni autorzy to Murakami, Sheldon, Kundera) ale nigdy nie przyszło mi do głowy żeby tworzyć jakieś wypociny w stylu tego filmiku, coś pierdolić, pouczać i wywyższać się bo jest to udziałem marnych i zakompleksionych ludzików.
Nie wiem skąd mu przyszło do głowy w jednym ciągu pisarzy obok Umberto Eco i J.R.R. Tolkiena, wymienić Paulo Coelho. Równie dobrz mógłby powiedzieć zdanie: "Nie wiem czemu ludzie noszą biżuterie wysadzane diamentami, szmaragadmi, opalami, końskimi kupami, robinami, opalami?". Jak to mówił kiedyś onetowy myśliciel Jasiu Śmietana- "Bez sęsu"