Kurwa 84 rocznik i piszesz, że warto nowe kupić... ja pierdolę, dzięki. Idę jutro zobaczyć nowe mieszkania, bo może mój 30 letni blok nie jest taki zajebisty niż mi się wydaje. Ale pieniądze te same, czy drożej, jak myślisz?
Jasne, przecież wszystkich stać na nowe, najlepiej z salonu.
Kurwa 84 rocznik i piszesz, że warto nowe kupić... ja pierdolę, dzięki. Idę jutro zobaczyć nowe mieszkania, bo może mój 30 letni blok nie jest taki zajebisty niż mi się wydaje. Ale pieniądze te same, czy drożej, jak myślisz?
W Polsce niestety jest taka mentalność, że muszę mieć. Zamiast kupić np. 2 letnią Skodę Fabię albo coś innego małego, to przeciętny polaczek kupi za tę kasę u Turka w Niemcowni 15 letnie BMW ulepione z 5ciu z przebiegiem 180 000 km. Taką mamy mentalność. Ja jeżdżę obecnie Rapidem z 2016 mimo że za to bym kupił bez problemu coś starszego i większego. Ale mam właśnie świadomość, że są rzeczy których nie widać. Argumentacja Twoja też jest z dupy - jak Cię nie stać to może kup sobie rower albo jeździ PKS-em.
Miałem 10 letniego kompa i chciałem go zmodernizować, bo wiecie 4gb RAMu jest gorsze od 8 gb EAMu a 16 jest jeszcze lepszy. Poza tym musiałem zmienić procesor bo core 2 duo był już za słaby na nowe aplikacje. Niestety zmiana procesora wiązała się ze zmianą płyty głównej. Karta graficzna tez była przestarzała i w formacie AGP a teraz tylko PCI można kupić. Koniec końców kupiłem nowy komputer a stary wyrzuciłem. Nowy jest lepszy i szybszy, polecam kupić nowy.
A na poważnie to są oczywiste oczywistości, nawet na kwejka to się nie nadaje.
Widze, że pasjonujesz się motoryzacją, więc zadam ci pytanie: Co to k***a kogo obchodzi???