BTW trzeba być niestety zajebistym człowiekiem, żeby dobrze się bawić bez używek na różnego rodzaju imprezach. Pozostali nieudacznicy, zjeby genetyczne, niestety muszą się doładować w jakiś sposób, żeby nadrobić przepaść jaka ich dzieli od ludzi którzy bez narkotyków dobrze się bawią.
PS ćpajcie sobie. obyście szybko pozdychali. Niepotrzebnie tylko take jebane bydło marnuje powietrze!
Zabolało, że typ ma rację i jest od ciebie lepszy? Naćpaj się, odpłyniesz i zapomnisz o tym jaki jesteś marny
marihuanę człowiek zna od kilku tysięcy lat, a raport był zablokowany, bo szrym eminencją nie był na rękę.
Chłopcze płaskostopcze, co Ty w ogóle piszesz? Moje poczucie własnej wartości jest adekwatne (Alpha Male )
Konkluzja jedynie nasuwa się jedna, że jesteś totalnym głąbem .
Żeby sięgnąć moich pięt musiałbyś zrobić wyskok z nabiegu, bo dosiężnie z miejsca to bez szans
Skąd ty te gnioty bierzesz? Najpierw powołujesz się na "rzetelny" raport WHO, potem wychodzi, że jednak przykłady masz z dupy (jednocześnie zarzucasz mi czerpanie źródeł od babci), teraz wkręcasz jakieś teorie spiskowe. Totalnie Ci banie poryło kolego
Przeważnie piszą tak osoby które gdy wyjdą z domu wstydzą się powiedzieć dzień dobry w aptece jak mają kupić gumki
Nie pije piwa ani alkoholu, mam nad wami przewagę sprawnego mózgu, żałosne, ćpające kreatury
tak właśnie myślę . Nie mieszkam w PL (ostatni raz widziałem w ojczyźnie naturala 7 lat temu!) i palę najzwyklejszego weeda, który jest najmniej popularny. Jak palę to nie żeby sie zniszczyć tylko zrobic coś kreatywnego. Nie palę codziennie, bo nie jest to zdrowe (jak wszystko jeśli z czymś przesadza się), skutkowałoby to także zmniejszenie motywacji na treningach, a jak wiadomo te ostatnie powtórzenia są najważniejsze, a palenie rozleniwia (dokładnie to działa rozluźniająco na mięśnie).Jak myślisz, że to co teraz jarasz, jest tą samą marihuaną, którą ludzie znają od wieków