Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmw tym tygodniu widziałem kilka filmików które na bank juz tutaj były na tym portalu (pewnie nie jeden raz) ten film tez do nich należy , i sobie pomyslalem ze moze to zgłosić ale patrze w komentarzach: wszyscy sie cieszą i nikt nie ma pretensji że " już było" wiec pomyslalem sobie "a huj z tym zgłaszaniem, skoro reakcja jest pozytywna i w sumie nikomu to nie szkodzi )
...i poczułem się troche jak w tym sucharze o gosciu co szedł sam ulicą coś mamrocząc pod nosem śmiejąc się do siebie i co jakiś czas machając ręką. (na pytanie dlaczego sie smieje odpowiedział: , a na pytanie dlaczego czasami macha ręką odpowiedział - )
w tym tygodniu widziałem kilka filmików które na bank juz tutaj były na tym portalu (pewnie nie jeden raz) ten film tez do nich należy , i sobie pomyslalem ze moze to zgłosić ale patrze w komentarzach: wszyscy sie cieszą i nikt nie ma pretensji że " już było" wiec pomyslalem sobie "a huj z tym zgłaszaniem, skoro reakcja jest pozytywna i w sumie nikomu to nie szkodzi )
...i poczułem się troche jak w tym sucharze o gosciu co szedł sam ulicą coś mamrocząc pod nosem śmiejąc się do siebie i co jakiś czas machając ręką. (na pytanie dlaczego sie smieje odpowiedział: , a na pytanie dlaczego czasami macha ręką odpowiedział - )