To nie są małe pały tylko ty po prostu masz pizdę jak wiadro a cycki wyglądają jak skarpety z piachem.
To nie są małe pały tylko ty po prostu masz pizdę jak wiadro a cycki wyglądają jak skarpety z piachem.
No i dobrze tak temu mizoginowi, nikt mi nie będzie mówił komu mam dawać, mam swoje upodobania lubię czarnoskórych, lubię Brazylijczyków oni przynajmniej mają duże pały i potrafią zadowalać kobiety w przeciwieństwie do polaków z małymi siurkami i przedwczesnym wytryskiem.
Tak, na bank każdy klient zostaje tam pobity, na pewno specjalnie ich nie sprowokował żeby dostać wpierdol 🤦♂️ atencyjna pizda
No jeszcze żaden ciapak nigdy nie próbował zaatakować bez powodu Polaka. Tak jak żaden turas właściciel kebaba nigdy nie wrzucał ghb do drinków w klubach żeby wyruchać nieświadomą młodą polkę.
Teraz niemal każdy youtuber jeździ po ciapackich knajpach i prowokuje do ataku maczetami. Chuj tam parę blizn, przynajmniej noname dostanie 4,37 zł z reklam od YT.
Czyli chcesz powiedzieć że ciapci napierdalają swoich klientów i nikt tego nie zgłasza na policje i oni tak prowadza swoje knajpy tyle lat ? Rozumiem że "gwiazda" tego filmiku już złożyła zeznania i dziś albo jutro ludzie z tego kebaba zostaną aresztowani.Czy może jednak nie bo sam se przyjebał czymś w łeb żeby zrobic filmik i później jakis debil to wrzuca na sadola i powiększa zasiegi
Kupując kebeba, zatrudniasz Araba!
Trzeba będzie tworzyć białe grupy.