Tylko pedał Anna takie wysrywy z dupy rozjebanej czarnym kutasem może takie bzdety wypisywać
Półki tylko dla Polaków
No i dobrze tak temu mizoginowi, nikt mi nie będzie mówił komu mam dawać, mam swoje upodobania lubię czarnoskórych, lubię Brazylijczyków oni przynajmniej mają duże pały i potrafią zadowalać kobiety w przeciwieństwie do polaków z małymi siurkami i przedwczesnym wytryskiem.
No i dobrze tak temu mizoginowi, nikt mi nie będzie mówił komu mam dawać, mam swoje upodobania lubię czarnoskórych, lubię Brazylijczyków oni przynajmniej mają duże pały i potrafią zadowalać kobiety w przeciwieństwie do polaków z małymi siurkami i przedwczesnym wytryskiem.
Polki to was nie chcą. Polska to kraj inceli prawiczkóŵ, nieudaczników. Co drugi z was lat 25-35 mieszka z mamą i zarabia 3,5k netto ahahaha. My Polki was nie chcemy.