34 lata i nadal bajki oglądasz albo próbujesz...? Mam nadzieje że z dzieckiem obok...
Większość ludzików którzy tutaj się tym teraz w tym temacie jarają to po prostu jak ja oglądali to w dzieciństwie i czują sentyment słysząc to ponownie. Raczej nikt teraz z nich/nas nie ogląda bajek o napie**alających się po pyskach w imię pokoju latający instant-blondynów i też uważają/uważamy że to w sumie głupia bajka.
A co to kurwa nie można oglądać? Mogę oglądać żarcie gówna na hardach to i bajki mogę przyswajać. Z dzieckiem kurwa? Tak źle mi życzysz, smalcu spod napleta?
W mojej okolicy oglądanie bajek skończyło się pomiędzy gimbazą a liceum/technikum/ZSZ, więc do tej pory sądziłem że większość poważnych ludzi po 30stce nie ogląda czegoś co dla dzieci zostało stworzone.
Ork.Fajny
Nie pisz tak, po pierwsze anime nie jest skierowane tylko do najmłodszych- to nie jest bajka. A po drugie są ludzie którzy nigdy nie wyrastają z bajek:). Ja należę do grupy osób która z miłą chęcią wciąga i anime i seriale czy filmy i nie przejmuje się tym czy akurat anime jest dla dzieci, a czy na przykład Dexter to już serial dla dorosłych. Jeżeli myślisz że anime jest tylko dla dzieci spójrz na serię Berserk, wątpie żebyś chciał aby twoje dziecko oglądało taką masakrę lub Elfen Lied- którego raz że nie zrozumie to się nabawi tylko stracha wobec ludzi.
Większość nie, niektórzy jednak tak, zamknij zatem ryj i hak ci w smak.
Bajek się nie ogląda ciemniaku, bo jest to gatunek literacki.
pl.wikipedia.org/wiki/Bajka