ten pierdolony dziadyga, jak można nie zatrzymać się jak dziecko idzie, co za chuj
jesteś rodzicem, wiesz jak to jest mieć oczy naokoło głowy 24 h na dobę?
bardzo wątpię, ja swojej pilnowałam jak mogłam, ale też parę razy było groźnie, bo człowiek wszystkiego nie przewidzi i jest tylko człowiekiem, kiedyś wsiadłam z małą do pociągu, taki stary skład, co można było drzwi otworzyć, wsiadłam z dzieckiem na ręku, postawiłam małą przy drzwiach do przedziału i próbowałam otworzyć drzwi, w tym momencie pociąg ruszył, a chuj przy drzwiach otworzył drzwi, mała się zachwiała i poleciała na otwarte drzwi w ostatnim momencie ja złapałam, a ten chuj stał podparty i się głupio uśmiechał... do tej pory nie mogę o tym zapomnieć, matka musi wszystko ogarnąć, a takie chuje siedzą na sadolu i pierdolą, jacy są super, miał chuj obowiązek się zatrzymać przed przejściem, miał, ale miał to w dupie, bo jest wieki chuj i co mu zrobisz, ale winna matka
Co do drugiego filmu, to niezły wysyp debili na portalu. Jeżeli typ z Kangoo się zatrzymał przed przejściem, to chyba logiczne, że jest jakiś pieszy i typ z Seicento z automatu powinien się zatrzymać nawet nie widząc pieszych.
Brawo PIS! Zajebiste te przepisy! Razem z pierwszeństwem niektórzy dostali od razu nieśmiertelność.
Logicznym jest ze pieszy nie wchodzi bezpośrednio pod nadjezdzajacy pojazd. To czy kierowca Seicento zachował szczególną ostrożność i czy zwolnił przed przejściem to już inna sprawa. Winny "bachor" a raczej opiekun, bo kierowcy nie dał szans na reakcje...
ten pierdolony dziadyga, jak można nie zatrzymać się jak dziecko idzie, co za chuj
jesteś rodzicem, wiesz jak to jest mieć oczy naokoło głowy 24 h na dobę?
bardzo wątpię, ja swojej pilnowałam jak mogłam, ale też parę razy było groźnie, bo człowiek wszystkiego nie przewidzi i jest tylko człowiekiem, kiedyś wsiadłam z małą do pociągu, taki stary skład, co można było drzwi otworzyć, wsiadłam z dzieckiem na ręku, postawiłam małą przy drzwiach do przedziału i próbowałam otworzyć drzwi, w tym momencie pociąg ruszył, a chuj przy drzwiach otworzył drzwi, mała się zachwiała i poleciała na otwarte drzwi w ostatnim momencie ja złapałam, a ten chuj stał podparty i się głupio uśmiechał... do tej pory nie mogę o tym zapomnieć, matka musi wszystko ogarnąć, a takie chuje siedzą na sadolu i pierdolą, jacy są super, miał chuj obowiązek się zatrzymać przed przejściem, miał, ale miał to w dupie, bo jest wieki chuj i co mu zrobisz, ale winna matka
Matki miały to przetrenowane w minionych czasach. Jeszcze dawniej, kiedy to ja byłam dzieckiem, dostawało się klapa co eliminowało fochy całkowicie.nie jestem pewna czy to była matka, mogła być opiekunka, widać, że dzieciak robił fochy przy przejściu, matki mają to przetrenowane, za łapę i niech się drze po drugiej stronie, więc możliwe, że to nie matka, ale pewna nie jestem, ale w żadnym razie nie zdejmuje to winy z kierowcy, ani nie sprawia że pojeby na sadolu są mniej pojebane