To jest właśnie inteligentne Nie liczą się np. z wielodzietnymi rodzinami np. 6 osób, którzy nie muszą mieć kasy jak lodu i co za jebane śmieci muszą płacić 140 czy 150 zł ? A zastanówcie się sami, na zdrowy rozsądek. Skoro ja mam im wszystko segregować tak, wszystko do osobnego kubła, to szczerze ? Wole kurwa sam to sobie posegregować i wywozić co miesiąc na skup i przynajmniej będę miał zwrot tych paru złoty. Nie pozwolę żeby jakiś kurwa Mieciu czy Franiu dorabiali sobie drugą wypłatę za np. puszki, który my będziemy segregować a oni zbierać do worków i sprzedawać na złomowisku Do chuja pana te firmy mają maszyny, które same to wszystko oddzielają więc na chuj ja mam segregować, żeby przyjechała jedna jebana pomarańczowa śmieciarka i swoim zajebistym HDSem wpierdoliła moje wszystkie posegregowane kubły do jednej przestrzeni ładunkowej. No chyba, że te "nowe" śmieciarki mają jakieś drzwi do Narni i kazdy kubeł wpada do odpowiednich drzwi.
Ja się pytam, gdzie tu kurwa SENS ? legalny rabunek ? To się kurwa zdziwią, za pół roku w Faktach " Po wprowadzeniu ustawy segregacji śmieci lasy zostały nagminnie zasypane workami z odpadami domowymi rząd ma już plan na walkę z takimi chuliganami i przewidział na to karę grzywny w wysokości 10 tysięcy złotych i 3 lata więzienia ". Daje sobie jaja uciąć, że będą takie cyrki