Poniżej oficjalna odpowiedź urzędników (zaopiniowanie projektu o którym mowa akapit wyżej)
- rozwiniesz jakoś tę myśl? Bo ciekawy jestem, w jaki sposób twoim zdaniem byle partyjka w Polsce miałaby rozwiązać problem międzynarodowy?
Trzasku to komuch, on jest równiejszy niż reszta ludzi i może korzystać z samochodów, samolotów i innych dobrodziejstw. Coś jak Filipiak, który radzi biednym żeby nie żarli i nie latali, ale sam nie myśli aby z tego rezygnować, bo jemu to jest niezbędne do życia
Warszawski magistrat już sobie jawnie kpi z mieszkańców, ale ponoć to samo dzieje się we wszystkich miastach gdzie u władzy ostali się ludzie z PO
Bzdury Pan opowiadasz. Wszędzie, gdzie ktoś dopchał się do koryta dostaje amnezji. Owszem głosowałem na Czaskowskiego, ale był to wybór pomiędzy gównem a sraczką w postaci Jakiego. Wolę w miarę ogarniętego miłośnika LPGT i innej spierdoliny, niż jakiegoś buraczanego niedorozwoja.
warto nadmienic, że sam warszawski ratusz zatrudnia... 9.200 osób. Jest w posiadaniu 180 samochodów (10x więcej niż cały rząd brytyjski)
jaki kurwa komuch jak on jest 72 rocznik. Coś ci się pierdoli w główce „chiba” Poza tym doucz się kto latał jak hrabia samolocikiem w te i spowrotem za co go wyjebali z partii a komu specjalnie nakładke asfaltową pod sam domek „wej” wsi „ciągli”, żeby hrabina miała wygodny wyjazd z posesji… i wiele, wiele innych. Widzę, że tvp równo wali po deklu.
W Przemyślu rządził PiS od x lat i to miasto jest jedną wielką chujozą. Doszedł do władzy normalny gość i - nagle - po wielu latach, coś w mieście zaczęło się dziać. Jeżeli chwalisz PiS to - nawiązując do posta, wiesz którego, twierdzę że jednak nie będzie z Ciebie ludzi
Ale musisz mieć bałagn w bani zawsze mnie zastanawiało jak możliwe że w jednej pisowskiej partii jest tyle idiotów.Następnie widzę ile osób na nich głosuje. No o polakach na pewno nie można powiedzieć że to madry naród.
Słuszna inicjatywa. Przewietrzyłby im tłuste tyłki. Są takie trendy na świecie w poważnych firmach. Za dojazd rowerem dostaje się nawet jakąś premię. Warszawa jest zapchana do granic absurdu. Ludzie biorą kredyty na samochody, żeby dojechać 3 kilometry do pracy i płacić 1000 miesięcznie za parking. W Lemingradzie wręcz powinno się zabronić posiadania więcej niż jednego samochodu na rodzinę. To miasto ma świetną komunikację miejską i głupich mieszkańców. Wyobraź sobie, że za 100 zł miesięcznie jeździsz wszędzie cały miesiąc. Do pracy, do szkoły, do kumpli. Brzmi jak bajka dla osoby z prowincji pozbawionej komunikacji i zdanej tylko na swój samochód i koszta 500-1000 miesięcznie.
- rozwiniesz jakoś tę myśl? Bo ciekawy jestem, w jaki sposób twoim zdaniem byle partyjka w Polsce miałaby rozwiązać problem międzynarodowy?
xD jak czytam te komentarze krytykujące Trzaskowskiego i te wszystkie argumenty z dupy to mam przed oczami typową amebe umysłową, typowego zacofanego polaczka, który łyka jak pelikan zakłamaną propagande z tvppis.
***** ***!