Wysłany:
2018-04-05, 0:14
, ID:
5179881
2
Zgłoś
Hahaha jeden cwiczy, bo bycie silnym, wrecz poteznym mezczyzna automatycznie budzi szacunek, drugi cwiczy, bo chce ladnie wygladac dla Basi, ktora bedzie sie z nim pokazywac, ale i tak tylko czeka na to zeby zostac sponiewierana przez duzego, silnego samca.
Cwiczenie dla "estetyki" to pedalstwo, za kazdym razem gdy skoncze serie i przez przypadek spojrze na pedzia cwiczacego dla wygladu to jego japa wyglada jakby czekala na wysmaganie.
Gdy jestes mezczyzna, w kazdej sytuacji spolecznej ludzie licza sie z twoim zdaniem. A pizdusie w sumie niepohamowanie przyklaskluja wszystkiemu co mowisz.
Jedynym wyjatkiem sa niscy goscie z ambicjami. Oni sa przyzwyczajeni do tego, ze wszyscy sa wieksi od nich, i ze musza sie stawiac zeby zbudowac jakakolwiek pozycje spoleczna.
Innym wyjatkiem jest internet, gdzie wraz z istnieniem syndromu "rozmawiam z monitorem", mezczyzni klasy delta wyladowuja swoje emocje.
A apropo samego filmiku, w sumie fajnie, bo teraz gosciu bedzie wyciskal znacznie mniej ode mnie, sztanga spadla z w miare niskiej wysokosci, wiec poza gigantycznym bolem pewnie nic mu nie bedzie. Wiem, jestem ekspertem.