Przecież to jest wypadek a nie atak terrorystyczny !!!
"...Kolejny wyczyn emigranta z ciężarówką w roli głównej..." Takie cos mogla napisac tylko lewacka kurwa. Sugerujac podobienstwo do CELOWYCH atakow terrorystycznych wykonanych przez islamskich emigrantow brudasow na europejczykach, pokazales kolejny szczebel kalectwa umyslowego jakie soba reprezentujesz. Jebany brodziku intelektualny, moge miec tylko nadzieje ze twoje narzady plciowe sa taka samo niedorozwiniete jak twoj mozg, dzieki temu nie bedziesz nigdy w stanie splodzic podobnej sobie bezmozgowej kurwy.
Ja się wstydzę, że pijany polak zabił 8 osób i nie chcę, żeby ktoś taki był utożsamiany z naszym narodem. Dlatego to jest jebany "polaczek" a nie żaden Polak. Facet powinien być odrzucony i wykreślony z polskiego społeczeństwa na zawsze.
Wyraźnie powinno się oznajmić wszystkim, że on żadnym Polakiem dla nas już nie jest. Jest polaczkiem. Banitą pozbawionym szacunku i przynależności do Polski.
Chuj mu w dupę i niech go jebią w pierdlu każdego dnia do końca życia.
Zamiast oburzać się na słowo polaczek to się powinieneś oburzać, że taki jebany dzikus znowu nas skompromitował w całej Europie.
Pracuję w firmie gdzie nadzoruję kierowców ciężarówek. Takich kurwa matołów, prymitywów i prostaków nie ma w żadnym innym zawodzie. (...)
(...) Jak w Niemczech zabroniono pauzy weekendowej w kabinie po to, żeby kierowca poszedł odpocząć do hotelu to te bezgraniczne matoły śpią w naczepach jak jebane zwierzęta. Rozumiecie to? Srają do wiaderek, leżą na zapluskwionych materacach. Sami obchodzą przepisy, które mają im pomóc i sami na własne życzenie się zbydlęcają. Brak słów na takich debili. Podejrzewam, że nawet pracodawcy tych półgłówków oniemieli ze zdumienia, że są tacy idioci, którzy myślą, że robią na przekór Niemcom i UE a robią krzywdę tylko sobie. (...)
Bo jajco "polaczku" nie będę dyskutował z kimś kto pluje na swoich.