Kolejne sranie w banie, tak sie tworzy teorie spiskowe - wystarczy parę faktów powszechnie znanych i doklejasz wiarygodną historyjkę. Co jak co ale to wy panikujecie i macie kureweskie parcie niczym weganie zeby się tym dzielić ze światem, a tym czasem to za was zrobili broń, żywą broń, kolesie od cyferek maja za zadanie doprowadzić was do psychozy i wywołać globalny konflikt, pseudonaukowcy z YT napędzają tą spiralę absurdu niczym Mike Hughes. Powołujesz się na Forbes'a? O ja pierdolę, nie mam więcej pytań, było się na "Fakt" powołać :amused:Trust no one. Co do Kurwina- stary zbok i psychopata, raz u mnie w mieście po wiecu wyłapał w dziąsło, widać nie pomogło.Tyle.
Sam się pogubił biedaczek, ale spokojnie, zaraz coś dokleji.
Czy czasem szczepienia nie są rejestrowane i obowiązkowe, u każdego dziecka i nastolatka od dziesięcioleci? WZW, błonica, tężec, krztusiec to też spisek?
Nadajnik 5G i nanoboty można chyba wszczepić i przy takiej okazji, czyż nie?
Inżynieria społeczna się powiodła; użyto starej rzymskiej zasady do wzniecenia wewnętrznych konfliktów. Suma summarum można z Korwina drwić, ale co do słuszności, o tym, że więcej jest głupich jak mądrych nie ma co się nawet spierać! Wiadomo kto w rezultacie otrzyma więcej uprawnień.
Abstrah*jąc od zdrowego rozsądku i logiki, zupełnie nie rozumiem jak motłoch nawet ten z najniższych warstw oraz tak zwana "inteligencja oświecona" zwana "ciemnotą oświeconą" pozwala zakuwać się w coraz cięższe łańcuchy.
Pisałem w zeszłym roku, o tym, że CoV będzie doskonałym narzędziem kontroli.
Nawet G. Soros przyznał mi rację twierdząc, że nadarzyła się okazja do przeprowadzenia zmian rewolucyjnych, które w normalnych warunkach nie były by możliwe do przeprowadzenia.
Nawet napiszę Wam jak będzie wyglądał schemacik:
Szczepionka 1 - test 1 - ewidencja - szczepionka 2 - test 2 - ewidencja - szczepionka 3 - test 3 - ewidencja - szczepionka lub booster 1 - test 4 - ewidencja - booster 2 - test 5 - ewidencja i tak, aż do momentu zwrotu włożonego kapitału.
Jak ktoś ma jeszcze wątpliwości to zapraszam do lektury:
Czytelniej przedstawić się już tego nie da.
Warto zwrócić uwagę na to: ile w naszym Kraju robi się testów.
Uwaga ok. 43 tyś - dziennie!
Rozumiecie?
Spójrzcie na cenę testu, szczepionek, a ewidencja będzie tak rozgałęziona, że nie da się nawet oszacować wpływów z nią związanych. A jakie to będzie doskonałe narzędzie kontroli społeczeństw... Służby autorom tej szopki biją brawa USZAMI!
Inżynieria społeczna się powiodła; użyto starej rzymskiej zasady do wzniecenia wewnętrznych konfliktów. Suma summarum można z Korwina drwić, ale co do słuszności, o tym, że więcej jest głupich jak mądrych nie ma co się nawet spierać! Wiadomo kto w rezultacie otrzyma więcej uprawnień.
Abstrahując od zdrowego rozsądku i logiki, zupełnie nie rozumiem jak motłoch nawet ten z najniższych warstw oraz tak zwana "inteligencja oświecona" zwana "ciemnotą oświeconą" pozwala zakuwać się w coraz cięższe łańcuchy.
Nawet G. Soros przyznał mi rację twierdząc, że nadarzyła się okazja do przeprowadzenia zmian rewolucyjnych, które w normalnych warunkach nie były by możliwe do przeprowadzenia.
Szczepionka 1 - test 1 - ewidencja - szczepionka 2 - test 2 - ewidencja - szczepionka 3 - test 3 - ewidencja - szczepionka lub booster 1 - test 4 - ewidencja - booster 2 - test 5 - ewidencja i tak, aż do momentu zwrotu włożonego kapitału.
Rozumiecie?
Spójrzcie na cenę testu, szczepionek, a ewidencja będzie tak rozgałęziona, że nie da się nawet oszacować wpływów z nią związanych. A jakie to będzie doskonałe narzędzie kontroli społeczeństw... Służby autorom tej szopki biją brawa USZAMI!
strasznie to chaotycznie napisane, nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, masz pretensje o to że ktoś na tym zarobi? co dla mnie jest oczywiste jak słońce i jak tak głębiej się nad tym zastanowić, to wcale nie jest dziwne (nauka, technologia, wszystko wymaga nakładu finansowego, raczej dobre wróżki tego nie fundują).
Czy masz pretensję o to że ludzie się szczepią ? Robią testy ? Niektórzy się po prostu boją, bagatelizowanie pandemii wirusa sars cov-2 że wcale go nie ma, że jest niegroźny jest dobre dla ignorantów. Dla mnie jest na tyle groźne że jest w stanie sparaliżować naszą nieudolną służbę zdrowia, która się wyjebie w ciągu tygodnia, a ludzie zaczną umierać na inne choroby (już umierają).
Czy masz pretensje o to że społeczeństwo jest podzielone ?! A powiedz mi drogi kolego dlaczego to Ty masz mieć rację ? Dlaczego Twoja racja ma być słuszna ?! bo dałeś artykuł z Forbes ? to jest ta sama marka co Fakt
PS. ...i nie masz co wyzywać, tylko napisz dokładnie o co Ci chodzi, a przynajmniej chociaż przeczytaj to co napisałeś, tak ze dwa razy
Człowieku, weź się zabij. Dla dobra społeczeństwa.
Nie da się z tobą jakkolwiek dyskutować i stanowisz niebezpieczeństwo dla otoczenia. Współczuję twojej rodzinie. Aczkolwiek mam nadzieję że jej po prostu nie masz.
Jeżeli każdy będzie się szczepił z własnej kieszeni i nie będzie siłą do tego przymuszony, to będzie w porządku. Chodzi mi również o to, że przymus zakładania maski w wolnej przestrzeni najdelikatniej ujmując jest chory. Warto przypomnieć obraz, który był wyemitowany w jednej z prywatnych TV, gdzie Dr Sutkowski dostosował pokaz do poziomu oglądających, a ta służba, o której piszesz jest niewydolna od początku jej istnienia i jeżeli nie zauważasz tego, że aby dostać się do lekarza, trzeba kijem napie**alać w parapet, to nie mamy w ogóle o czym dyskutować.
Gdyby nie medialna papka i np używanie zdjęć z tragedii w Lampedusie
to prawdopodobnie 90% społeczeństwa nie zauważyła by zagrożenia. Wiesz dlaczego? Bo nikt nie leży na ulicy i nikt z tego powodu nie zdycha na CoV. Ludzie natomiast umierają, bo debilne procedury nie pozwalają im na to, aby z naprawdę poważnymi schorzeniami i chorobami dostali się do specjalisty.
Czy tak ewidentne robienie ludzi w wała jest dla Ciebie krzywym postrzeganiem rzeczywistości?
Prawdopodobnie żyjemy w dwóch różnych światach.
Co do artykułu z forbesa, pisałem o tym wcześniej jeżeli wpiszesz frazę "soros and gates back buyout of uk diagnostic technology group", wyskoczy Ci reuters, daily, thetime, etc..." I kto tu jest ignorantem.
"Kiedy wskazujesz na księżyc, głupiec patrzy na palec".
@Infit
"puki co nie wydałem ani grosza na testy, które zresztą miałem robione dwa razy oraz szczepionkę"
Chyba nie rozumiesz jak funkcjonują przedsiębiorstwa, a już na pewno nie rozumiesz jak działa Państwo.
Dziękuję za rozmowę, cześć!
Ruszyła w odpowiednim momencie, kiedy u schyłku władzy są socjaliści i liberałowie
Kolejne sranie w banie, tak sie tworzy teorie spiskowe - wystarczy parę faktów powszechnie znanych i doklejasz wiarygodną historyjkę. Co jak co ale to wy panikujecie i macie kureweskie parcie niczym weganie zeby się tym dzielić ze światem, a tym czasem to za was zrobili
Autor napisał/a:Inżynieria społeczna się powiodła; użyto starej rzymskiej zasady do wzniecenia wewnętrznych konfliktów. Suma summarum można z Korwina drwić, ale co do słuszności, o tym, że więcej jest głupich jak mądrych nie ma co się nawet spierać! Wiadomo kto w rezultacie otrzyma więcej uprawnień.
Abstrahując od zdrowego rozsądku i logiki, zupełnie nie rozumiem jak motłoch nawet ten z najniższych warstw oraz tak zwana "inteligencja oświecona" zwana "ciemnotą oświeconą" pozwala zakuwać się w coraz cięższe łańcuchy.
Rozumiecie?
Co Ty kurwa bierzesz typie xDDDDD
Czy czasem szczepienia nie są rejestrowane i obowiązkowe, u każdego dziecka i nastolatka od dziesięcioleci? WZW, błonica, tężec, krztusiec to też spisek?
Nadajnik 5G i nanoboty można chyba wszczepić i przy takiej okazji, czyż nie?
Rozumiecie?